Ancuta Bodnar, Simona Radiş / Foto: frcanotaj

Video Exclusiv Ce și-au spus campioanele olimpice Ancuța Bodnar și Simona Radiș exact la trecerea liniei de sosire. Au bătut și recordul

28.07.2021, 18:20
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au adus României prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, însă au recunoscut că au avut emoții mari.

"Fetele de aur", care formează echipajul de dublu-vâsle, au impresionat după ce au condus cursa de la un capăt la celălalt. La Digi 24, cele două au devăluit cum au abordat cursa.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, medalie de aur la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Radiș: "Am avut emoții, dar am reușit să le gestionăm, am făcut o cursă foarte bună, am scos și un timp foarte bun, am reușit să batem recordul olimpic la dublu vâsle, lucru care ne-a adus un alt motiv de fericire."

Ancuța Bodnar: "A fost uimitor, într-adevăr, eram detașate, dar nu puteam să lăsăm garda jos până nu treceam linia pentru că se poate întâmpla orice și a trebuit să fim concentrate și atente ca să nu se întâmple nimic rău."

Simona Radiș: "Ne bucurăm mult și încă nu ne vine să credem, deși le purtăm la gât, le simțim greutatea. Este extraordinar!"

Primele cuvinte ale campioanelor. Ce și-au spus Ancuța Bodnar și Simona Radiș exact la trecerea liniei de sosire

Pentru Ancuța Bodnar și Simona Radiș, Jocurile Olimpice au fost o confirmare a așteptărilor. Cele două canotoare sunt campioane europene și vicecampioane mondiale.

Ancuța Bodnar: "În timpul competiției nu comunicăm, comunicăm doar înainte și ne spunem că, orice ar fi, suntem împreună până la capăt și la final am spus că am reușit. Astea au fost singurele cuvinte."

Simona Radiș: "Este important să crezi în Dumnezeu, pntru că El le rânduiește pe toate și cu ajutorul Lui am reușit să luăm această medalie."

Ancuța Bodnar: "E un sport greu, nu oricine poate să îl facă, dar noi suntem făcute pentru asta."

Bodnar şi Radiş au condus cursa de 2.000 de metri de la un capăt la altul și au câştigat cu timpul de 6 min 41 sec 03/100, cu un nou record olimpic al probei. Precedenta performanţă la dublu vâsle aparţinea Marii Britanii (6:44.33) şi fusese stabilită în 2012, la Londra.

Simona Radiș a fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice.

După performanţa extraordinară de la dublu vâsle feminin, băieţii de la patru rame masculin au cucerit şi ei o medalie, de data aceasta de argint!

Cosmin Pascari, Ştefan Berariu, Mugurel Vasile Semciuc au încheiat cursa cu un timp de 5 min 43 sec 13/100, iar echipajul Australiei a câştigat medalia de aur cu 5 min 42 sec 76/100. Pe trei a terminat Italia, cu 5 min 43 sec 60/100.

Etichete: canotaj , simona radiș , ancuța bodnar , dublu vasle


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Aur și bronz pentru România la Europenele de canotaj! Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc au triumfat la dublu vâsle

După ce ieri au sfidat o planetă întreagă, japonezii au recunoscut azi pentru prima dată: "Decizia poate deveni inevitabilă"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”