Larisa Iordache / Foto: COSR Romania Team

Mesajul impresionant al Larisei Iordache după ce visul unei medalii olimpice s-a spulberat

articol scris de Digi Sport
03.08.2021, 11:54
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

România spera că va obţine o nouă medalie olimpică la Tokyo 2020. Dacă s-ar fi simţit bine, dacă ar fi părăsit-o durerile de la gleznă, gimnasta Larisa Iordache (25 de ani) era printre favorite la proba de bârnă, programată azi, pe 3 august 2020.

Galerie Foto

Larisa a aşteptat până în ultimul moment ca să vadă dacă lucrurile se îmbunătăţesc, însă durerile au continuat să fie insuportabile pentru a reuşi să concureze. A anunţat că se retrage, aşa că visul olimpic s-a năruit. Şi al ei, şi al nostru, al românilor.

Ar fi vrut să concureze şi pentru mama sa, decedată fulgerător la finalul lunii iunie, dar nu s-a putut. Larisa nu renunţă la sport, dar în mesajul impresionant postat pe Instagram anunţă că are nevoie de o pauză.

  • România are patru medalii olimpice la Tokyo 2020, una de euro si trei de argint

Mesajul impresionant al Larisei Iordache după retragerea din finala de la bârnă

"Nu vom intelege niciodata de ce drumul pe care ni-l alegem este atat de dur cu noi in unele momente cand ai nevoie sa te lase sa mergi linistit spre ce vrei tu sa faci. Am incercat si am sperat pana in ultima clipa pentru aceasta finala olimpica.

Din pacate, iar, drumul meu este impietrit ... durerea asta de la glezna pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut sa o fac pentru mine. Pentru mine si pentru fiinta care m-a impins pe drumul acesta, care din pacate nu mai este langa mine si nu mai pot obtine un cuvant de incurajare de la ea...😞 insa stiu ca am iubirea neconditionata a familiei mele. Va iubesc!

Este greu, greu ... pentru ca de data asta chiar am crezut ca o sa fie bine totul. Insa drumul nu se opreste aici cu aceasta sansa nefructificata. Momentan pun putina pauza si o iau de la capat cand o sa fiu pregatita sa reiau totul din punct de vedere paihic cat si fizic. Antrenorilor mei vreau sa le spun ca ii iubesc pentru ca indiferent de situatie ei au crezut in mine si in tot ceea ce am facut. Si pentru ca au pornit cu mine pe drumul asta chiar cand nu aveam pe nimeni langa noi. Si va apreciezi pe voi, pe cei ce au sperat si m-au incurajat", a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE 💚 (@larisa_iordache)

Etichete: larisa iordache , jocurile olimpice tokyo 2020 , mesaj larisa iordache , retragere larisa iordache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Reușita lui Raul Silva îi menține pe olteni în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Luis Enrique, replici acide înainte de PSG - Dortmund

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Citeşte şi

După ce ieri au sfidat o planetă întreagă, japonezii au recunoscut azi pentru prima dată: "Decizia poate deveni inevitabilă"

Galerie Foto Scandal uriaș la JO 2020. Două campioane olimpice i-au adus un omagiu pe podium "celui mai mare criminal din istorie"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”