Bernadette Szocs, la JO 2020 / Foto Profimedia

Galerie Foto ”Visul nu mi s-a îndeplinit!” Bernadette Szocs, dezamăgită după eliminarea de la Jocurile Olimpice

articol scris de Digi Sport
02.08.2021, 18:09
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Bernadette Szocs a obţinut două locuri cinci, la dublu mixt şi cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Jucătoarea noastră a declarat după eliminarea de la Tokyo că este foarte dezamăgită că nu şi-a împlinit visul, o medalie olimpică.

Bernadette Szocs, dezamăgită după eliminarea de la Jocurile Olimpice: ”Visul nu mi s-a îndeplinit!”

Galerie Foto

''Visul nu mi s-a îndeplinit, am venit să cuceresc o medalie, dar am două locuri 5 la sfârşitul Olimpiadei, ceea ce este un rezultat foarte bun, dar bineînţeles că nimic nu va ocupa locul unei medalii. Plec în acelaşi timp şi dezamăgită şi mulţumită, la dublu mixt am reuşit locul 5, am pierdut la 'zidul chinezesc'. Azi am pierdut la Hong Kong, era şansa noastră să intrăm în semifinale şi apoi să luptăm pentru medalie. Acum din orice eşec învăţ, mă motivează să mă antrenez şi mai mult, să am preocuparea doar la tenis de masă, sunt tânără, ştiu că pot mai mult şi vreau să aduc mai multe rezultate bune pentru mine, ţara noastră, COSR şi FR de Tenis de Masă'', a declarat Szocs după eşecul cu Hong Kong din sferturile de finală ale concursului feminin pe echipe.

Bernadette Szocs, învinsă de Doom Hoi Kem, în partida ei de simplu, a recunoscut că adversara ei a fost mai bună în acest meci: ''Suntem foarte dezamăgite, cel puţin eu sunt foarte dezamăgită, pentru că Doom Hoi Kem cu care am jucat, suntem la 50-50%. La noi tot timpul a fost un meci lung, dar de data asta a fost foarte pregătită împotriva mea. Orice tactică am jucat contra ei, nu greşea. De multe ori a scos nişte mingi imposibile, la care nu mă aşteptam.

Nu pot să zic că am jucat rău, mi se pare că am jucat foarte bine, dar nu am riscat la unele mingi, pentru că are feţe chinezeşti de joc, care prin foarte mult efect, mingea se opreşte se duce în jos un pic şi nu mai poţi face schimburi uşoare. Din păcate de data asta a fost mai bună, a fost peste mine, sper că după ce analizez meciul să-mi adun forţele şi data viitoare să o bat''.

La meci, Bernie Szocs a purtat o genunchieră din cauza unor dureri de genunchi, dar nu a vrut să folosească acest lucru ca pe o scuză pentru înfrângere: ''Am nişte dureri la genunchi, despre care nu vreau să vorbesc, pentru că atunci cât sunt la masa de joc şi în concurs nu mă preocupă, mă prefac că nu le simt. În sala de tenis de masă, nu există nicio altă problemă decât să mă concentrez la meci şi să sper să aduc rezultate atât pentru mine, FR de Tenis de Masă, cât şi pentru ţara noastră.

Dacă aş avea dureri, sunt deja obişnuită, prefer să nu vorbesc despre asta, sunt o persoană care a trecut prin foarte multe accidentări şi obstacole. Am reuşit să aduc şi cu accidentări nişte rezultate excepţionale. Şi chiar nu vreau să zic că asta m-a oprit, pentru că aş minţi lumea şi pe mine. Nu m-am gândit nicio secundă la genunchi, nu ştiu dacă am avut dureri, m-am concentrat doar pe joc''.

România, care a dispus cu 3-0 de Egipt, duminică, în optimi, şi a pierdut cu Hong Kong, 1-3, luni, în sferturi, încheie competiţia pe locul 5.

În sferturi s-a oprit la dublu mixt şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs (locul 5), Ovidiu Ionescu a pierdut în turul al doilea la simplu masculin, iar Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs au cedat în turul al treilea la simplu feminin.

AGERPRES

Etichete: jocurile olimpice , bernadette szocs , tokyo 2020 , ovidiu ionescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Citeşte şi

Bernadette Szocs a dezvăluit totul: ”A fost cel mai important pas din viața mea”

Ana Maria Brânză va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franța. ”Este ceva excepţional”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”