Denisa Fazakas și Istvan Kovacs / Foto: Instagram-@fazakasdenisa

Foto 5 lucruri pe care nu le știai despre Istvan Kovacs. Cel mai frumos loc vizitat în afara României. ”În paradis”

articol scris de Digi Sport
12.01.2024, 15:05
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Istvan Kovacs (39 de ani) este unul dintre cei mai buni arbitri din România în acest moment.

Arbitrul FIFA, care a oficiat pe finalul anului trecut meciul Al-Ahli - Al-Khaleej, scor 1-0, din etapa a 19-a a campionatului de fotbal din Arabia Saudită, a dezvăluit, printre altele, câteva lucruri neștiute legate de pasiunile sale.

Istvan Kovacs preferă orezul cu lapte și Insulele Seychelles

Galerie Foto

Kovacs a dezvăluit care este cel mai frumos loc pe care l-a vizitat, în afara României, a spus care este mâncare lui preferată, ce muzică ascultă și în ce epocă i-ar fi plăcut să trăiască măcar un an.

”Mâncarea mea preferată este orez cu lapte. În ceea ce privește muzica, ascult Julio Iglesias. Freddy Mercury îmi place mult, dar și Michael Jackson”, a spus Kovacs, pentru prosport.ro.

Legat de perioada în care i-ar fi plăcut să trăiască, dacă ar fi fost posibil, ”centralul” a replicat: ”În Roma Antică! Sunt pasionat de istorie și mi-ar fi plăcut să văd începuturile civilizației europene, să le simt pe viu”.

Actorii preferați ai lui Istvan Kovacs

Arbitrul a dovedit că este și un mare cinefil și a nominalizat actorii săi preferați, dar a și explicat de ce a fost ”cucerit” de către aceștia.

”Sunt trei! Anthony Hopkins, care mi se pare un actor total, a jucat roluri atât de diferite, a avut provocări mari în viața personală peste care a trecut găsindu-și locul în plan spiritual.

Apoi, Denzel Washington, un exemplu de evoluție spirituală, un model de devenire, pentru mine.

Și, nu în ultimul rând, Matthew McConaughey. Mi se pare fantastic, absolut fantastic, nu am cuvinte, în roluri și dincolo de filme. Un tip de o inteligență specială”, a completat Kovacs.

Când a venit vorba despre țara care i-a plăcut cel mai mult, în afara României, Istvan Kovacs a răspuns fără ezitare.

”Am avut șansa să descopăr multe, multe țări frumoase. Dar Republica Seychelles, cu insulele ei, mi se pare specială. Acolo simți că totul e aproape ca în paradis, așa cum mi-l imaginez eu”, a mai spus Kovacs.

De altfel, de câte ori are ocazia, Istvan Kovasc merge în Seychelles alături de iubita sa, Denisa Fazakas. Partenera arbitrului FIFA nu ratează nicio ocazie pentru a realiza tot soiul de pictoriale pe care mai apoi le publică pe social media.

Cine este Denisa Fazakas, partenera lui Istvan Kovacs. ”Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”

Dacă pe plan profesional îi merge foarte bine, asta se întâmplă și pentru că Istvan Kovacs are parte de liniște sufletească. De ceva timp, arbitrul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Denisa Fazakas.

Superba parteneră a lui Kovacs este extrem de activă pe social media și nu a făcut niciun secret din relația pe care o are cu prietenul ei faimos. Denisa a postat multe ipostaze atât cu ea, dar și multe fotografii alături de Istvan. De altfel, se pare că cei doi au petrecut recent o vacanță superbă în Insulele Seychelles, așa cum se poate observa și din galeria foto.

Galerie Foto

Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”, este mottoul după care se ghidează Denisa.

Etichete: istvan kovacs , denisa fazakas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

”Mă retrag într-o peșteră”. Cine este, de fapt, cel care îl ”desființează” pe Istvan Kovacs cu fiecare ocazie

Nemții nu s-au abținut, după ce Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze finala Europa League

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”