Protestatari în fața hotelului din Melbourne în care se află Novak Djokovic / Foto: Profimedia

A ajuns vecin la Melbourne cu Novak Djokovic și face un apel către sârb! De ce ziua de naștere e ”cea mai tristă zi din an”

articol scris de Digi Sport
09.01.2022, 17:46
  • Liga 2: Corvinul - Csikszereda, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Champions League: Real Madrid - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Novak Djokovic a decis să meargă în Australia, deși nu e vaccinat, pentru că a primit o adeverință medicală din partea Federației de Tenis și a Direcției de Sănătate Publică din Victoria.

Sârbul nu a fost lăsat, însă, să intre în țară, pentru că Poliția de Frontieră nu a considerat suficientă scutirea sa, care transmitea că a fost infectat cu COVID-19 în ultimele șase luni, și a fost plasat, până luni, când se va judeca speța, într-un hotel pentru refugiați din Melbourne.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

A ajuns vecin la Melbourne cu Novak Djokovic și face un apel disperat

E vorba despre hotelul ”Carlton Park”, unde Novak Djokovic este vecin cu Mehdi, un iranian de 24 de ani, care a fugit în urmă cu nouă ani, în speranța că va avea o viață mai bună, la Melbourne, unde a ajuns cu barca și a primit azil.

Dorințele iranianului nu s-au îndeplinit, pentru că, deși a primit statutul de refugiat, a fost plasat în detenție, unde este și acum, nouă ani mai târziu, iar Mehdi a decis să vorbească despre neajunsuri. În cadrul aceluiași interviu, acordat publicației britanice The Guardian, iranianul a făcut și un apel către Novak Djokovic.

  • În urmă cu un an, în fața hotelului ”Carlton Park” au avut loc proteste pentru desființarea centrelor în care sunt ținuți refugiații. Au fost repetate acum, când Novak Djokovic a fost plasat în izolare în același hotel.

Galerie Foto

Încerc doar să găsesc o metodă pentru a face zilele să treacă mai ușor, să supraviețuiesc. Dacă pot, dorm toată ziua, altfel găsesc ceva, ies să fumez, mă uit la filme, citesc. Însă, de obicei, nu fac nimic, doar zac toată ziua în pat.

Am o dezamăgire. Toată lumea mă întreabă acum despre Novak Djokovic, cum e hotelul pentru el. Însă nimeni nu întreabă cum este pentru noi, care am fost închiși în acest loc de luni sau ani.

N-am văzut niciodată atât de multe camere, atât de mult interes. Sper că Novak va înțelege care e situația noastră și va vorbi despre ea”, a spus Mehdi, pentru The Guardian.

Ziua de naștere e cea mai tristă zi din an

Mehdi a recunoscut că este foarte trist că trec ani și nu obține aprobare pentru a pleca din hotelul de refugiați și chiar că momentele cele mai triste sunt zilele de naștere.

Trec ani, e foarte trist că mi-am irosit tinerețea. N-aș vrea să plec de aici ca un bărbat de vârstă mijlocie, să pierd atâția ani. 

Văd tinerii că se distrează, postează pe Instagram, iar eu sunt departe, foarte departe de toate astea. Eu sunt încă aici. În fiecare zi.

Ziua de naștere e cea mai tristă zi din an. Ar trebui atunci să te bucuri, însă, în detenție, e greu de gestionat. Stau și mă gândesc atunci, întreaga zi, cum am pierdut toți anii ăștia”, a recunoscut Mehdi.

Etichete: novak djokovic , melbourne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text PSG - Borussia Dortmund 0-1, ACUM, pe DGS 1. Francezii au lovit bara de două ori

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Pep Guardiola își freacă palmele! Manchester City a transferat ”cel mai bun jucător”

Citeşte şi

Foto Știm câștigătorii de la ”Oscarurile” pentru sport! Cine a fost ales sportivul anului

”Cel mai frumos stadion din lume” a costat 1.760.000.000 €

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea radicală a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani. Cum a ajuns să arate după viața grea dusă după Revoluție citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă pentru Ana Bogdan la Roma: a învins o finalistă de Grand Slam citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”