Ryan Garcia și Grace Boor / Foto: Profimedia

A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie

articol scris de Digi Sport
25.04.2024, 08:55
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Boxerul Ryan Garcia (25 de ani) a reușit performanța carierei săptămâna trecută, când l-a învins pe campionul mondial Devin Haney (25 de ani). Pe lângă prestigiu, Garcia a câștigat și o sumă enormă de bani.

Ryan Garcia a pariat pe el și a dat lovitura

”King Ryan” a câștigat lupta la puncte, dar nu se va putea bucura și de centura WBC a adversarului său, pentru că a fost cu 1,5 kilograme în afara categoriei. Totuși, a dat lovitura pe plan financiar. 

Garcia a dezvăluit că a pariat nu mai puțin de două milioane de dolari pe victoria sa și a câștigat 12, deci a avut un profit de 10 milioane de dolari. ”Dacă pariezi, mizează pe tine”, a scris boxerul pe Instagram.

Nu-mi pasă de ce spune lumea despre mine. Am trecut prin foc și tot l-am bătut pe nenorocitul de Devin Haney. M-am îmbătat în fiecare zi și tot l-am bătut. Am băut în fiecare noapte. Luni și marți am ieșit în oraș și am băut, am băut, am băut. Și ce s-a întâmplat? Am câștigat. Nu vă puneți cu mine!”, a spus Ryan Garcia, la finalul meciului.

Ryan Garcia a anunțat că divorțează în ziua în care s-a născut primul său băiat, la 3 luni distanță a cerut în căsătorie pe altcineva, iar acum a apărut cu altă femeie

La începutul acestui an, Ryan Garcia a devenit tată pentru a treia oară. Imediat după ce micuțul Henry a fost adus pe lume, boxerul de 25 de ani l-a fotografiat și a postat imaginea pe Instagram. Apoi, la doar două ore distanță, a făcut un anunț total neașteptat - divorțează de mama băiatului, Andrea Celina.

Galerie Foto

Tânăra de 26 de ani i-a mai dăruit boxerului doi copii (n.r. două fete), dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să ia decizia radicală tocmai în ziua nașterii celui de-al treilea.

La 3 luni distanță, Garcia părea și-a refăcut viața și chiar înaintea luptei cu Haney, a anunțat că a cerut-o în căsătorie pe actrița de filme pentru adulți Savannah Bond.

Galerie Foto

După câteva zile, surpriză! Sportivul a fost surprins ținându-se de mână cu altă femeie, Grace Boor, model și influencer cu aproape 3 milioane de urmăritori. 

Galerie Foto

Etichete: ryan garcia , grace boor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

Un fost mare atacant de la Dinamo, îngrijorat de situația de la echipă. ”E tragic”

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

Citeşte şi

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

”Dacă pariezi, mizează pe tine!” A făcut-o și a câștigat nu mai puțin de 10.000.000 $. Sportivul are o viață ”de film”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”