Dani Alves / Foto: Profimedia

A început procesul lui Dani Alves! Cum arată brazilianul, la aproape 13 luni după ce a fost arestat

articol scris de Digi Sport
05.02.2024, 12:39
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Luni, 5 februarie 2024, a început procesul în care Dani Alves (40 de ani) este acuzat că a agresat sexual o femeie la finalul anului 2022. 

Nefericitul eveniment ar fi avut loc în noaptea de 31 decembrie, în baia unui club din Barcelona. 

A început procesul lui Dani Alves! Cum arată brazilianul, la aproape 13 luni după ce a fost arestat

Galerie Foto

Pe 20 ianuarie 2023, Dani Alves a fost arestat și trimis la închisoare, acolo unde se află și în momentul de față în arest preventiv.

La aproape 13 luni distanță, procesul fostului fotbalist brazilian a început la Tribunalul din Barcelona, care va dura până miercuri, 7 februarie.

Procesul în care Dani Alves și-a schimbat mărturia de nu mai puțin de cinci ori nu este unul ușor pentru acesta. În porcescul care va dura până miercuri, cei de la Mundo Deportivo anunță că brazilianul riscă până la 12 ani de închisoare.

Parchetul cere 9 ani de închisoare, 150.000 de euro despăgubiri către victimă, dar și 10 ani de supraveghere după ce va ieși din penitenciar. În timp ce partea acuzată cere pedeapsa maximă: 12 ani de închisoare. 

În prima zi va depune mărturie reclamanta, vărul acesteia și prietena reclamantei, precum și un angajat al localului, dar și doi barmani. 

Dani Alves este și el așteptat să depună mărturie, deși acesta ar putea decide să aștepte până la finalul procesului, care se va termina miercuri.

Dani Alves și-a schimbat declarațiile pentru a cincea oară

Ines Guardiola, avocatul lui Dani Alves, a declarat că fostul jucător al Barcelonei se afla sub influența alcoolului în seara în care ar fi avut loc agresiunea, iar acest lucru l-a făcut să nu mai răspundă de faptele sale.

Este important de precizat că Alves a oferit mai multe variante ale incidentului din momentul în care a fost arestat. Inițial, fostul fotbalist a susținut că nu o cunoștea pe tânără, ca mai apoi să spună că a întâlnit-o în baia clubului, dar că nu s-a întâmplat nimic între ei.

După ce probele biologice au apărut, Alves a recunoscut faptul că i s-a făcut sex oral consimţit. Brazilianul și-a schimbat din nou declarațiile în luna aprilie a anului trecut, după ce au fost refăcute testele biologice.

Alves a susținut atunci că a întreținut relații intime cu victima în mod consensual, dar că a mințit pentru a-și ascunde infidelitatea față de soția sa, potrivit ESPN.

Etichete: dani alves , inchisoare , agresiune sexuala , dani alves agresiune


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Siyabonga Ngezana a ”rupt” internetul: imagine virală cu Gigi Becali, în vestiar

Exclusiv Jucătorul lăudat la ”scenă deschisă” după FCSB - CFR Cluj: ”Cel mai bun străin din SuperLiga”

Barcelona și Manchester United pregătesc schimbul verii! Catalanii vor să scape de fotbalistul de 40.000.000€

Exclusiv Antrenor pentru FCSB! Salariu de 10.000 de euro pe lună

Citeşte şi

Trei ani de închisoare pentru o petardă. Sancțiune drastică primită de un suporter

Câți ani de închisoare riscă suporterul care a aruncat o petardă la un meci din Germania: se află deja în arest!

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rihanna, prima apariție după ce a lipsit de la Met Gala din cauza gripei. Cum s-a afișat artista pe străzile din New York

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”