Aristidis Soiledis / Foto: Instagram @soiledis11

Foto A plecat de la FCSB direct în junglă, iar acum este pe coperțile revistelor

articol scris de Digi Sport
20.08.2022, 21:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Aristidis Soiledis (31 de ani), fostul jucător de la FCSB, este liber de contract din vara anului 2021, după despărțirea de gruparea roș-albastră, și și-a pus cariera pe ”pauză”.

Aristidis Soiledis, fostul jucător de la FCSB, pe coperta unei reviste cunoscute din Grecia

Transferat de la FC Botoșani în 2019, Soiledis a evoluat două sezoane la FCSB, perioadă în care a adunat 22 de meciuri și un gol. După plecarea din România, fundașul s-a întors în Grecia natală, unde a concurat la un show TV care s-a filmat în jungla din Republica Dominicană.

Participarea la emisiunea respectivă i-a adus un plus de notorietate în Grecia, iar acum Aristidis Soiledis a ajuns chiar pe coperta unei reviste cunoscute din țara sa, în paginile căreia a fost publicat un interviu amplu cu fostul jucător al FCSB-ului.

Nu este pentru prima dată când Soiledis ”prinde” coperta unei publicații din Grecia.

  • 200 de mii de euro este cota lui Soiledis, potrivit Transfermarkt, jucător care a mai evoluat la Olympiacos, OFI Creta, APO Levadiakos, Doxa Dramas, Niki Volou, AEK Atena, Omonia Nicosia și AOK Kerkyra.
Soiledis, pe coperta unei reviste / Foto: Instagram @soiledis11

Aristidis Soiledis a plecat de la FCSB și a ”dat din casă”

Într-un interviu acordat publicației elene Sdna, fundașul stânga a recunoscut că la FCSB se petrec lucruri mai puțin întâlnite la o echipă profesionistă de fotbal și a dezvăluit cum Gigi Becali împărțea vestiarul în ”copiii săi”, numiți de grec și ”găinile patronului”, care erau Florin Tănase, Florinel Coman și Dennis Man, plecat în ianuarie 2021 la Parma, și restul, catalogați drept ”sclavi” sau ”muncitori”.

Avea doi-trei jucători care erau copiii lui, 'găinile lui' din echipă. Erau Tănase, liderul echipei, Coman și Dennis Man, care a fost transferat în ianuarie la Parma. Gigi Becali spunea mereu că ei trei sunt starurile echipei și pot face ce vor și restul sunt doar niște sclavi. 

Spunea că noi nu suntem talentați sau superstaruri, așa că să-i lăsăm pe cei trei să facă ce vor și noi să ne vedem de muncă. Oricum, Gigi Becali nu urla prin vestiar, niciodată n-a țipat la noi, dar spunea tot ce voia, de multe ori amuzat. Noi n-aveam ce face, decât să râdem.

E clar, cei trei erau jucători fantastici, dar nu poți spune că erau trei vedete și pot face ce vor, erau copii de 20-21 de ani, nu vorbim despre jucători de 30 de ani, cu experiență”, a recunoscut Aristidis Soiledis, pentru Sdna.

Aristidis Soiledis a dezvăluit un alt episod inedit din vestiarul ”roș-albaștrilor”, în care Gigi Becali a venit și le-a explicat jucătorilor ce au greșit în timpul meciului.

Gigi Becali are mulți bani, ajută mulți oameni. Însă în ceea ce privește echipa, atunci când nu câștigă, lucrurile sunt puțin... ciudate. El intră la TV și vorbește, critică jucătorii. Dacă apoi joci bine, zice despre tine că ești cel mai bun. Așa se întâmplă. 

După înfrângeri, venea la antrenament și ne explica în vestiar ce am greșit. Îi explica și portarului sau oricărui jucător și întreba de ce nu am făcut aia sau cealaltă. Ăsta e Becali”, a mai transmis Aristidis Soiledis.

Etichete: aristidis soiledis , jucator fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

FCSB-iștii iau cu asalt Arena Națională! Câte bilete s-au vândut deja, cu mai mult de o săptămână înainte de meciul cu CFR

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Citeşte şi

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

”Ne deranjează!” Mesajul lui Alexandru Băluță după ce a marcat în FCSB - Rapid

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat