Lena și Gabi Enache / Foto: Instagram / colaj Digi Sport

A rămas liber de contract, iar soția sa se află în fața unei intervenții chirurgicale: ”Dureros! El cedează, eu sunt stresată”

articol scris de Digi Sport
09.08.2023, 12:13
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Gabi Enache (32 de ani) s-a despărțit de U Craiova 1948 în această vară, după o experiență nefastă în Bănie.

Jucătorul de bandă dreapta a semnat la începutul anului 2022 cu gruparea olteană, însă a rămas ”pe bară” timp de 6 luni, din cauza unei interdicții la transferuri a celor de la U Craiova 1948. În vara anului trecut a fost prezentat oficial, însă a bifat doar 9 jocuri, după care s-a accidentat și a fost trimis la echipa a doua.

  • 100 de mii de euro este cota de piață a lui Gabriel Enache, potrivit Transfermarkt.
  • 5 selecții a adunat Enache la naționala României.
  • Printre cele 5 trofee din palmaresul lui Gabi Enache, se numără titlul de campion al României cu Astra.

Lena Enache, în pragul operației: ”De la tocuri se face chestia asta”

Galerie Foto

Liber de contract, Gabi Enache se confruntă cu evenimente neplăcute și pe plan personal. Soția sa Lena are o problemă de sănătate și trebuie să se opereze.

Am o proteză la picior până septembrie-octombrie, când voi merge la operație. Este vorba despre o chestie inestetică mai mult, dar și dureroasă, înainte de toate, și nu prea mai pot să port mai nimic, de la tocuri se face chestia asta la femei.

Să știi că în ultima perioadă el cedează (n.r.- când există neînțelegeri) pentru că mă vede pe mine foarte stresată. Am fost mai tensionată eu în ultimul timp. Este ok relația noastră și mă susține când îmi e greu. Dacă sunt stresată mă face să râd”, a spus Lena Enache, potrivit spynews.ro.

Gabi Enache: ”Să vorbim despre excluderea din echipă, să vă spun de unde a pornit totul

După ce a plecat de la Craiova, Enache a povestit cu lux de amănunte cum a decurs aventura sa la U 1948 și greutățile pe care le-a întâmpinat.

Salariul era plătit, dar nu am semnat pentru bani. M-am dus să joc. Aveam alte planuri. Voiam la națională pentru că mă simțeam foarte bine. Am stat 6 luni fără să joc. Dar am fost 100% profesionist, dar lucrurile astea nu au fost apreciate.

Mă pregăteam cu prima echipă. Iar când era cantonament înainte de meci, eu intram în liber sau mă pregăteam cu un antrenor personal. Era frustrant. Dacă știam, nu semnam. Culmea, după trei zile am avut ofertă din Grecia. Eu puteam să plec pentru că înțelegerea era nulă. Am zis că am planuri aici, că am vorbit ceva cu oameni... Aveam 6 luni, plus un an de contract.

Trebuie să lămurim chestiile astea. Nu accept să arunce cineva cu noroi în mine. Când văd că este o porcărie foarte mare, nu pot fi de acord. Nu poți spune de cineva că se dă lovit dacă nu-i faci teste. Eu am făcut teste singur, pe banii mei. Am adus testele la club. Am demonstrat ceea ce se întâmplă.

Să vorbim despre excluderea din echipă, să vă spun de unde a pornit totul. Am întrebat pe grupul de WhatsApp al echipei care e programul pe toată săptămâna .

Marți seara nu aveam program pentru miercuri. Ceea ce mi se pare... De acolo a început totul. Am întrebat `Bună seara, avem și noi program pentru săptămâna asta?`. E exclus să întrebe jucătorul.

Mi s-a răspuns că `mâine îl vei avea afișat`. Adică miercuri. A doua zi, am fost chemat de patronul echipei, și întrebat `De ce trebuie să știi programul echipei? Aaa, te doare tendonul? De mâine mergi la echipa a doua`. Au fost mai multe discuții cu Adrian Mititelu. Ceva SF...”, a spus Enache.

Fotbalistul a fost contrat de Adrian Mititelu: ”Minte de îngheață apele”

Spre final a fost o batjocură totală! Eram trimis la echipa a doua. Nici acolo nu jucam. Făceam antrenament separat. Erau acolo condiții execrabile. Îmi puneam integritatea în pericol.

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus `Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract`. Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul... Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord”, a mai declarat Gabi Enache.

La auzul afirmațiilor fostului său fotbalist, Adrian Mititelu a răbufnit și a transmis un mesaj dur.

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță.

Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a fost reacția lui Mititelu.

Etichete: gabi enache , lena enache , sotie gabi enache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adrian Mazilu, la un pas de revenirea în SuperLiga! Au început negocierile cu Brighton

Live Video Simona Halep - McCartney Kessler, ACUM pe Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins

Cu 18 trofee și 360 de meciuri la Real Madrid, a cerut să revină pe Bernabeu! Decizia campioanei

Fanii lui Tottenham s-au supărat că Radu Drăgușin a jucat atât de bine încât au cerut: "Reziliați-i contractul!"

Citeşte şi

”Cea mai frumoasă femeie din România” pregătește lovitura: ”Visul meu se conturează”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat