Lilian de Carvalho Monteiro, logodnica lui Boris Becker / Foto: Profimedia

A scăpat de închisoare și se însoară pentru a treia oară! Logodnica e cu 23 de ani mai tânără. A doua soție: ”E un diavol”

articol scris de Digi Sport
15.02.2024, 16:41
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Boris Becker (56 de ani), câștigător al 6 turnee de Grand Slam, a fost eliberat din închisoare în decembrie 2022, iar în acest an se va căsători pentru a treia oară, cu Lilian de Carvalho Monteiro (33 de ani).

Fostul mare jucător de tenis german a fost găsit vinovat în patru din cele 24 de capete de acuzare formulate împotriva sa în legătură cu falimentul personal declarat în 2017 și a fost încarcerat în închisoarea Huntercombe, din Marea Britanie.

Boris Becker se însoară cu Lilian Monteiro: ”E iubirea vieții mele”

Galerie Foto

Acum, Becker, cel mai tânăr câștigător din istoria turneului de la Wimbledon (n.r.- la 17 ani, în 1985), a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, iar nunta ar urma să aibă loc în 2024, notează bunte.de. ”Lilian e iubirea vieții mele”, a declarat fostul sportiv.

Becker a mai fost căsătorit de două ori, cu Barbara, alături de care are doi copii, Noah (30 de ani) și Elias (24 de ani), și Lilly, cu care îl are pe Amadeus Benedict Edley Luis (14 ani). Germanul mai are o fată cu o rusoaica Angela, Anna (22 de ani).

De altfel, Lilly, a doua sa soție, l-a pus la zid pe Boris Becker, la scurt timp după ce acesta a scăpat de închisoare. "Boris poate fi șarmant și afectuos când vrea, dar poate și să te lovească puternic prin cuvinte. E un diavol. Nu își asumă responsabilitatea de tată!

Închisoarea nu l-a făcut mai bun. Trăiește în lumea lui, unde totul se învârte în jurul lui Boris Becker. Și-a ruinat singur toată reputația", a spus Lilly Becker.

De ce a fost închis Boris Becker

Fostul campion a fost acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv două trofee cucerite la Wimbledon, pentru a evita să îşi achite datoriile. Becker a pretins că a colaborat cu administratorii însărcinaţi cu asigurarea bunurilor sale, oferindu-şi chiar şi inelul de nuntă, acţionând conform sfaturilor primite de la experţi.

Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare conform Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra, pentru înstrăinarea de proprietăţi, două capete de nedezvăluire a averii şi unul de ascunderii de datorii.

Germanul a vândut deja la licitaţie o serie dintre trofeele câştigate, pentru suma de 700.000 de lire (840.000 euro), pentru a achita o parte din datorii. Acuzarea i-a reproşat că nu a declarat două proprietăţi în Germania, precum şi o cotă dintr-un apartament londonez, ascunzând un împrumut de 825.000 de euro.

În 2017, când a fost declarat falimentul său, datoriile lui Becker, care a câştigat 49 de titluri într-o carieră sportivă de 16 ani, erau estimate la 50 de milioane de lire sterline.

”Desigur că am fost vinovat. Ani de zile am făcut greșeli, am avut prieteni falși. Acest timp petrecut în închisoare m-a adus înapoi”, a spus Becker.

Boris Becker a primit o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu executare, dar a stat efectiv în penitenciar doar 8 luni.

Etichete: boris becker , lilian monteiro , nunta becker


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Jucăm sigur în Ghencea”. FCSB se pregătește să revină în ”templul fotbalului românesc”

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Primul baraj pentru menținerea/promovarea în SuperLiga

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Foto S-a dezbrăcat pe plajă și toți au văzut afecțiunea rară de care suferă

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”