Gigi Becali / Foto: Profimedia

A spus totul după ce a fost dată afară din garsoniera lui Gigi Becali: ”Nu se mai putea”. Unde locuiește acum

articol scris de Digi Sport
14.03.2024, 00:41
  • Superliga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Aston Villa - Liverpool, luni, 22:00, DGS 2

În urmă cu 8 ani și jumătate, Gigi Becali (65 de ani) i-a pus la dispoziție Ioanei Tufaru (47 de ani), fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, o garsonieră într-un bloc pe care-l deține.

La finalul anului trecut, reprezentanții patronului de la FCSB au anunțat că Gigi Becali vrea să renoveze imobilul respectiv și are planuri mari cu acesta, fără a da prea multe detalii, iar Ioana Tufaru și familia sa au trebuit să părăsească locuința care le-a fost casă ani de zile.

Ioana Tufaru, după ce a plecat din garsoniera lui Gigi Becali: ”Recunoștință veșnică pentru acest om”

În ciuda evenimentului neplăcut, femeia a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Becali și și-a exprimat recunoștința față de acesta.

Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela.

În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină. La un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge.

Chiar dacă el nu a spus (n.r.- fiul ei), dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc. Este descurcăreț, merge singur la magazin”, a spus Ioana Tufaru, la podcast-ul Online Story.

Ioana Tufaru s-a mutat într-un apartament de două camere: ”Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin

Tot răul spre bine pentru Tufaru și familia ei. S-au mutat într-un apartament cu două camere, unde chiria este de 1.200 de lei. Fiica Andei Călugăreanu a recunoscut că trebuie să facă sacrificii pentru a-și permite să plătească dările lunare, însă e fericită că fiul ei se simte bine în noua locuință.

Ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, da, cu chirie. Am găsit printr-o prietenă care locuia în cartier de ceva timp și mi-a spus că este chiria ieftină și am venit să vorbesc.

Si am închiriat apartamentul. Chiria este chiar acceptabilă ca bani, 1200 de lei pe lună. Este bine având în vedere că este apartament cu 2 camere. Suntem un pic mai bine financiar că ni s-au mărit pensiile.

Mai tăiem de la mâncare, o să mâncăm mai puțin, dar să ne achităm dările unde stăm. Ne-am acomodat foarte bine. Luca are și el camera lui, de acum e băiat mare (8 ani)”, a mai transmis Ioana Tufaru.

Gigi Becali: ”Nu contează cât va costa, o fac din suflet

Înainte de Crăciun, Becali a vorbit în premieră despre proiectul pe care l-a început în Pipera. Omul de afaceri a transmis că a investit 10 milioane de euro până în acest moment pentru construirea ”celei mai frumoase biserici din Balcani”, iar lăcașul de cult este gata doar în proporție de 20-30%. Astfel, costul final se va ridica la cel puțin 30-35 de milioane de euro.

"Stai că urmează să vină turla mare, încă nu e nimic. Turlele sunt aurite, dar mai sunt încă patru turle mai mari decât cele care sunt acum. O să fie o operă de artă! Încă nu e nimic, ce vezi tu e abia la 20-30% gata. O să fie cea mai frumoasă catedrală din lume.

Luăm în ansamblu totul, adică pardoseală, așezare, ce pun afară, adică toate pe care le am eu în cap, cum o plachez, eu așa zic că o să fie cea mai frumoasă. Până acum am băgat 10 milioane de euro!

Nu contează cât va costa, o fac din suflet. Nu mai puțin de 1.000 de oameni pot să intre în ea. E mare de tot”, a spus Gigi Becali.

Construcția ar urma să fie gata în acest an. În spatele bisericii se va afla o clădire de trei etaje, care va servi ca hotel pentru preoții din toată țara care vin în București la invitația lui Gigi Becali.

Totodată, interiorul va avea o pictură specială, cu foiță de aur, iar în exterior se vor regăsi 13 clopote, care pot fi controlate prin calculator.

Pe lângă ceea ce a făcut în România, Gigi Becali a decis să contruiască biserici și școli și în țările cu un nivel de viață mai scăzut precum Rwanda, Uganda și Congo.

Galerie Foto

Imagini de colecție! Momente memorabile cu Gigi Becali, de când a preluat-o pe FCSB și până în prezent

Galerie Foto

Etichete: gigi becali , anda calugareanu , ioana tufaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Video Dinamo a prins ”barajul”! Voluntari și FCU Craiova au retrogradat în Liga 2. Botoșani va merge și ea la meciurile de menținere/retrogradare

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! A câștigat titlul cu FCSB și e gata să plece. Are pe masă două oferte din SuperLigă

S-a încheiat! Și-a anunțat plecarea de la echipă, după meciul contra românilor de la Gaziantep

Declarația savuroasă a lui Valeriu Iftime după ce Botoșani a ajuns la baraj

Șumudică a spart televizorul când l-a văzut pe Octavian Popescu: ”Băi, Tavi! Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe”

Citeşte şi

Atacant pentru FCSB? L-a refuzat pe Gigi Becali, dar acum s-a răzgândit și ar accepta transferul

Video Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Primele două transferuri de la Mititelu: Bauza, la CFR sau Rapid, și Baeten, la FCSB! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM "Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

"Avem și noi o Jennifer Lopez în România". În prag de 45 de ani, Lili Sandu a furat startul în sezonul costumelor de baie

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”