Daniel și Isabela Onoriu / Foto: Instagram @danielonoriu

Foto A supraviețuit cu ajutorul ei, dar acum o acuză că i-a furat banii. Isabela susține că se simte hărțuită

articol scris de Digi Sport
23.01.2024, 23:08
  • Media: Digi Sport Special, luni, 20:15, DGS 1

  • Fotbal: Germania - Ucraina, luni, 21:45, DGS 1

Daniel Onoriu (45 de ani) se află în mijlocul unui nou scandal legat de soția sa Isabela.

Isabela Onoriu spune de ce se simte hărțuită de soțul ei Daniel. Cei doi se află în proces de divorț

Galerie Foto

Isabela Onoriu susține că se simte hărțuită de către pilot și a depus o plângere penală la Poliție. Femeia îi cere încă soțului ei dovezi pentru acuzațiile pe care i le aduce acesta.

În 2022, Onoriu a fost la un pas de moarte. După o operație nereușită de micșorare a stomacului, acesta a fost în comă aproximativ două luni, dar și-a revenit ca prin minune. Au fost clipe cumplite prin care a trecut sportivul, dar a avut șansa că Isabela a fost tot timpul alături de el și l-a ajutat să treacă bine peste cumpăna vieții. 

  • Daniel Onoriu a debutat în Raliul Hunedoarei, în 2006, iar de atunci a cucerit mai multe titluri. De asemenea, acesta a concurat și la clasa moto.

Ba, chiar la un moment dat, Onoriu a spus că Isabela a fost cea care l-a trezit la viață.

Dar parcă de atunci a trecut o veșnicie, pentru că acum între Daniel și Isabela nu mai este deloc o cale de împăcare. Din contră, situația a degenerat. După șase ani de căsătorie, totul s-a rupt între ei, iar femeia și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Daniel Onoriu, acuzații grave la adresa Isabelei. Femeia cere dovezi

Daniel și Isabela se află în plin proces de divorț, dar pilotul mai are și alte procese pe cap. Onoriu se află sub măsura controlului judiciar, asta după ce o lungă perioadă a stat în arest la domiciliu și o lună de zile după gratii, căci a încălcat ordinul de restricție pe care Isabela Onoriu l-a cerut.

Zilele trecute, se pare că Isabela a făcut un nou drum la Poliție și i-a făcut o plângere penală lui Daniel, pe motiv că acesta o defăimează public. Femeia susține că Daniel Onoriu a început să posteze zeci de clipuri și mesaje prin care o acuză în fața oamenilor de pe rețelele sociale că i-ar fi furat banii, i-ar fi vândut casa, fără a avea vreo dovadă în acest sens, susține spynews.ro.

În plus, femeia mai susține că pilotul ar fi făcut o obsesie pentru ea și că toate mesajele acestuia o au doar pe ea în prim plan. Isabela îi cere acum lui Daniel dovezi pentru toate acuzațiile pe care i le-a adus acesta.

Deoarece se află sub măsura controlului judiciar, Daniel Onoriu nu are voie să ia legătura direct cu soția sa Isabela. Între timp, femeia și-a făcut un alt prieten.

Suntem foarte bine unul cu altul, ne iubim și asta este perfect așa cum suntem. Momentan încă nu ne-am gândit la o căsătorie dar nu este exclus, dacă ne înțelegem, în viitor să ne și căsătorim. De ce nu?”, spunea Isabela Onoriu, în 2023.

Ce spunea pilotul Daniel Onoriu despre soția sa: ”Nu a fost să fie”

Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Voi o să spuneți așa cum ați mai sus că mă iubește, dar eu vă spun că am niște simțuri pe care le-am dezvoltat când eram copil printre tot felul de băieți de cartier și când simt eu, simt.

Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viața mea, cea mai curată, cea mai harnică.

Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat”, a scris Daniel Onoriu pe contul său de Facebook, în septembrie 2022.

Etichete: daniel onoriu , isabela onoriu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un ieșean și-a dat fiul în judecată și i-a cerut înapoi banii dați pentru facultate după ce a aflat ceva neașteptat

Un bărbat din Iași și-a dat fiul în judecată, ca să-și recupereze banii pe care i-a dat băiatului pentru facultate.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Revoltă în direct după scenele de la finala Champions League: ”Dezastru” / ”E incredibil! Ce rușine”

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

Video Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” au câștigat al 15-lea trofeu Champions League pe Wembley

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a stat pe gânduri după finala UCL: ”Balonul de Aur este deja adjudecat! 100%”. Ancelotti ”l-a aprobat”

Kylian Mbappe a semnat: cel mai mare salariu de la Real Madrid! Nu este, însă, cel mai bine plătit din Spania

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Au mai rămas 7 locuri! Echipele calificate deja în faza ligii din UEFA Champions League și ce urmează pentru FCSB

OUT! Rapid mai dă afară un jucător

Ladislau Boloni a dat declarația serii, după ce a retrogradat cu Metz în Ligue 2

I-au trimis contractul: Marco Reus, așteptat să semneze după ce a pierdut finala UEFA Champions League

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Transformarea misteriosului Ovidiu Petre, ajuns la 42 de ani. Cum arată acum „Ceasul”, descoperirea lui Cosmin Olăroiu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros: avem o româncă în optimile de finală! Victorie magnifică după un meci de trei ore citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”