Sotia lui Alexandru Matan / Foto: Instagram@elenamatan

Foto Alexandru Mățan i-a transmis un mesaj special soției sale, în ziua aniversării. Cei doi au nunta la finalul lunii

articol scris de Digi Sport
14.12.2023, 09:18
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Alexandru Mățan (24 de ani) traversează o perioadă foarte bună, atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Alexandru Mățan, mesaj special pentru soția sa

Galerie Foto

Fotbalistul român a cucerit, recent, titlul de campion în MLS, iar la finalul acestui an va avea și nunta. Până atunci, fostul jucător de la Viitorul și Rapid a ținut să-i transmită un mesaj special soției sale, care și-a aniversat ziua de naștere pe 14 decembrie.

"La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult", a fost mesajul lui Alexandru Mățan.

"Mereu. Te iubesc și eu", a fost și replica soției lui Mățan.

Mesajul lui Alexandru Matan / Foto: Instagram@alexandrumatan

Elena Mățan, fosta Livadariu, este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta a postat mai multe fotografii spectaculoase pe rețelele sociale, cu care i-a încântat pe fani.

Mățan a fost foarte încântat de felul în care decurgea relația cu Elena, astfel că pe finalul lui 2021 și-a dus iubita, de ziua ei, în Seychelles și a cerut-o în căsătorie. Momentul a fost pregătit ca la carte, fiind pregătit cu un buchet de flori și cu o sticlă de șampanie.

Declarațiile lui Alexandru Mățan, după revenirea în România

La aeroport, Mățan a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut înainte să devină campion în MLS. Fotbalistul român a explicat că Wilfried Nancy, antrenorul lui Columbus Crew, a avut încredere deplină în el.

De asemenea, Mățan ia în calcul să rămână în campionatul din America și în viitorul apropiat. Contractul său cu gruparea din MLS expiră pe data de 31 decembrie 2024.

”Știa toată lumea perioada mea. Nu a fost prea bună. Am revenit din iad și mă bucur. Sunt bine acum. Eu doar mă rugam să mă fac bine și cam atât. Domnul antrenor a vorbit cu mine, mi-a dat încredere. El știa ce jucător sunt. Degeaba te împinge familia de la spate, dacă omul care trebuie nu o face. Oamenii de acolo m-au primit extraordinar.

În primul an am fost singur. Cel mai important lucru, cum am mai zis, e antrenorul. Momentan mai am un an contract cu cei de la Columbus și vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să dau un răspuns acum. Nu văd dacă ar fi o problemă dacă aș rămâne acolo. 

Messi este idolul meu de când eram mic. Și să joci contra lui e la fel de bine. Am avut ultimul meci cu Inter Miami în campionatul regular, iar el a semnat după. Da, patronii chiar vor să aducă jucători români. Enes Sali merge pe mâini bune.

Campionatul e într-o continuă creștere. Va crește de la an la an. Investesc mult în infrastructură. E foarte fizic și tehnic. MLS e o rampă de lansare pentru Europa. Cu ritmul mi-a fost cel mai greu să mă acomodez. Am primit multe mesaje după ce am câștigat titlul, dar nu prea multe de la oameni din fotbal.”, a declarat Alexandru Mățan.

Etichete: alexandru matan , elena matan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Familia lui Schumacher a strâns 4.000.000 €. Bani pentru ”tratamente pe care nicio ființă umană nu le-a primit”

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”