Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Foto: Instagram @valentinapelinelborcea

”Am făcut cei trei copii în detenție!” Cum a cunoscut-o Cristi Borcea pe femeia care l-a fermecat: ”Eram căsătorit”

articol scris de Digi Sport
28.04.2023, 17:29
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Cristi Borcea (53 de ani), fostul acționar de la Dinamo, și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel (42 de ani), cea care îi este soție din 2018.

Fostul conducător al ”câinilor” a petrecut 5 ani și jumătate în închisoare, în urma celebrului ”Dosar al Transferurilor”, dar acest lucru nu l-a împiedicat să facă trei copii cu Valentina Pelinel, băiatul Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

Galerie Foto

Cristi Borcea, despre Valentina Pelinel: ”Am spus: `Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea`

Borcea a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala sa soție și a recunoscut că la acea vreme era căsătorit cu Alina Vidican, mama altor doi copii ai omului de afaceri, George Alexandru și Gloria. Fostul șef din Ștefan cel Mare susține răspicat că Valentina Pelinel, despre care are doar cuvinte de laudă, este ultima femeie pa care o ia de soție.

Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o... Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl... Am spus: `Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea`.

Eram căsătorit, da! (n.r.- când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel). Dar asta e ultima căsătorie. A suportat foarte greu (n.r.- perioada în care el a fost la închisoare), eu am făcut toți cei trei copii mai mici în detenție. Eram în permisiile acelea. Trebuia să muncești, să participi la cursuri ca să poți să beneficiezi de permisii”, a spus Borcea, potrivit Fanatik.

Cristi Borcea a fost căsătorit de 3 ori și are 9 copii cu 4 femei diferite. În afară de cei menționați mai sus, Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea, iar Andreina Carolyn este rodul iubirii bărbatului cu avocata Simona Dana Voiculescu, cu care a avut o relație în timp ce era căsătorit cu Alina Vidican.

Cristi Borcea: ”Dinamo a fost înaintea tuturor”

Fostul patron de la Dinamo a fost întrebat recent dacă vreuna dintre partenerele sale i-a cerut să renunțe la fotbal, iar răspunsul său a fost fără echivoc

Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor”, a fost răspunsul dat de Cristi Borcea, potrivit As.ro.

Mai mult, Cristi Borcea a transmis că fotbalul a dus la cele două divorțuri, dar și la problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Pentru asta am ajuns şi la două divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea”, a transmis Cristi Borcea.

Etichete: cristi borcea , valentina pelinel , sotie cristi borcea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB îi pregătește o mare surpriză Rapidului

Oficial OUT! Clubul a anunțat despărțirea de antrenorul dorit de Barcelona și Bayern Munchen

Farul a făcut anunțul despre Denis Alibec

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină