Paul Gascoigne și Prințul William / Foto: Profimedia

”Am fost un alcoolic vesel, acum sunt unul trist”. A rămas fără bani și casă, dar anunță: ”Voi renunța când voi fi în sicriu”

articol scris de Digi Sport
06.03.2024, 15:05
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Paul Gascoigne (56 de ani), considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Angliei de către fanii din Regatul Unit, a fost doborât de dependența de alcool.

Fostul fotbalist de la Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough, Everton, Burnley, GS Tianma și Boston United a adunat 57 de selecții și 10 goluri la naționala Angliei. Gascoigne s-a retras în 2005, iar de atunci a încercat constant să pună stop consumului de alcool.

Paul Gascoigne: ”Nu mai ies să beau în oraș, beau în casă

Galerie Foto

Deși a cheltuit sume uriașe pentru a se interna de mai multe ori la clinici de dezintoxicare și merge la întâlnirile ”Alcoolicilor Anonimi”, fostul mijlocaș nu a reușit niciodată să renunțe la alcool. Mai mult, a pierdut toți banii adunați în cariera de fotbalist și a rămas și fără casă.

Acum locuiește cu managerul său Katie Davies, în sudul Angliei, notează Daily Mail. ”Am fost un alcoolic vesel, acum nu mai sunt. Sunt unul trist. Nu mai ies să beau în oraș, beau în casă. Oamenii îl știu pe Paul Gascoigne, dar pe Gazza (n.r.- porecla sa) nimeni nu-l știe.

Nici eu câteodată. Încerc să nu fiu deprimat, pentru că toată lumea e la pământ. Când simt că pic, atunci ridic paharul și mă înveselesc”, a spus Gascoigne.

Mă gândesc în ce situații am fost și am pus și alți oameni, închisoare, dezintoxicare, trăgeam cocaină de pe colacul de la toaletă, apoi am fost întrebat dacă vreau să fiu ambasadorul țării. Nu știam dacă să râd sau să plâng.

Sunt mândru de ceea ce am oferit oamenilor. Am donat aproape un milion de lire pentru 10 cazuri caritabile și le-am spus să păstreze tăcerea. Nu voi renunța niciodată! Cred că voi renunța la alcool doar atunci când voi fi într-un sicriu”, a încheiat Paul Gascoigne.

Desemnat cel mai bun fotbalist al anului în Anglia în 1988, Gascoigne a cucerit 4 trofee în carieră, Cupa Angliei cu Tottenham, două titluri de campion al Scoției și Cupa Scoției cu Rangers.

Tatuajul cu care Paul Gascoigne a încercat să-și înveselească fiica, Bianca

Galerie Foto

În urmă cu doi ani, Bianca Gascoigne, fiica lui Paul Gascoigne, a dezvăluit cum a încercat tatăl ei să o înveselească într-un moment dificil.

Într-o zi, Bianca i-a trimis lui Paul o fotografie și i-a spus că este foarte tristă. Fostul mare fotbalist a încercat să-și înveselească fata și și-a tatuat fotografia respectivă pe spate.

"În urmă cu câțiva ani i-am trimis o poză într-un moment în care eram foarte tristă, cu mesajul: 'Mi-e dor de tine'. I-a plăcut atât de mult poza încât s-a dus în oraș și și-a tatuat imaginea pe spate!

M-am trezit cu fața mea desenată pe spatele tatălui! Așa e el, impulsiv, la fel ca mine. Nu m-a deranjat deloc, iubesc faptul că mereu încearcă să mă facă fericită. Știu cât de mult îi pasă de mine și de sentimentele mele. Poate într-o zi o să-mi tatuez și eu fața lui (n.r.- râde)", a spus Bianca Gascoigne, în presa din Italia, citată de The Sun.

Bianca Gascoigne este model și o apariție constantă în emisiunile de televiziune din Marea Britanie.

Etichete: paul gascoigne , alcoolism


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de Gică Hagi, după ce Gigi Becali a spus că-i dă 20.000 de euro pe lună lui Denis Alibec

Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Gicu Grozav are două oferte pe masă! E dorit de o echipă care vrea titlul în SuperLigă

Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”