Lauryn Goodman și Annie Kilner / Foto: Colaj Profimedia & Instagram @annievkilner

Galerie Foto Amanta lui Kyle Walker, lovitură dură pentru soția starului lui Manchester City! Ce a făcut a doua zi de Crăciun

articol scris de Digi Sport
14.01.2024, 07:48
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

În urmă cu doar câteva zile, Annie Kilner (30 de ani), soția lui Kyle Walker (33 de ani), unul dintre starurile lui Manchester City, a anunțat despărțirea de fotbalist prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Deși s-au căsătorit la finalul anului 2021, femeia care i-a dăruit trei copii fotbalistului a pus punct relației după mai multe episoade de infidelitate ale lui acestuia.

Amanta lui Kyle Walker i-a trimis un mesaj soției fotbalistului

În urmă cu patru ani, în presa din Anglia s-a spus că modelul Lauryn Goodman are un copil alături de starul lui City, însă Annie Kilner a rămas lângă Walker chiar și în aceste condiții.

Galerie Foto

Tânăra a luat decizia de a se despărți de Walker după ce în presa din Anglia au apărut informații potrivit cărora fotbalistul nu a rupt relația cu Lauryn Goodman, ci, din contră, modelul a născut din nou și se pare că tatăl este tot fotbalistul lui Manchester City.

Kilner l-ar fi luat la întrebări pe Walker în legătură cu informațiile apărute în Anglia, iar cearta dintre ei a dus la despărțire. Totuși, totul ar fi plecat de la un mesaj primit de soția lui Walker chiar din partea presupusei amante a fotbalistului.

Conform The Sun, pe 26 decembrie, de Boxing Day, Goodman i-ar fi trimis un mesaj soției lui Kyle Walker, în care i-ar fi dat de înțeles că starul lui Manchester City este tatăl ambilor săi copii.

Nu am doi tătici diferiți pentru copii. Am unul singur”, i-ar fi scris Lauryn Goodman lui Annie Kilner.

De altfel, Lauryn Goodman i-ar fi trimis lui Kilner și o fotografie în care Kyle Walker apare în timp ce se joacă împreună cu cei doi copii într-un parc.

Kyle Walker: ”Annie e o femeie incredibilă

La scurt timp după ce Annie Kilner a anunțat despărțirea, Kyle Walker a reacționat și a transmis un mesaj prin care i-a cerut iertare soției sale.

Annie e o femeie incredibilă și nu pot decât să-mi prezint scuzele pentru supărările pe care i le-am cauzat. Ea a făcut parte din viața mea de atât de mult timp și asta nu se va schimba niciodată, de dragul copiilor noștri.

Vreau să vă rog să ne respectați intimitatea, în special, a micilor noștri copii, în timp ce încercăm să depășim această perioadă grea”, a scris Kyle Walker, pe rețelele sociale.

Etichete: despartire , kyle walker , sotie , annie kilner , lauryn goodman , amantă


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Gol anulat pentru oaspeți în finalul primei reprize

Răzvan Lucescu, pe lista unui club important din Europa. Antrenorul este aproape de cucerirea titlului cu PAOK în Grecia

Citeşte şi

Kyle Walker ”i-a dezumflat” pe fanii lui Arsenal, după succesul cu Tottenham: ”Ne-au ratat”

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”