Imagine surprinsă la unul dintre protestele împotriva coronavirusului / Foto: Getty Images

Video Americanii nu mai suportă măsurile impuse de autorități! Modul inedit în care au protestat a făcut înconjurul lumii

12.05.2020, 08:55
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Pandemia de COVID-19 a dus la măsuri drastice în cele mai multe dintre țările din întreaga lume, prin care autoritățile au încercat să combată noul virus.

SUA este cea mai afectată țară la nivel mondial, cu peste 1.3 milioane de persoane infectate cu coronavirus, dintre care mai mult de 81.000 au decedat.

Americanii din Florida au protestat făcând flotări și genoflexiuni pe stradă

Chiar și în acest context, patronii de săli de fitness nu mai suportă faptul că guvernul le ține închise sălile de sport și mai mulți astfel de antreprenori din Florida au protestat în plină stradă.

Peste 20 de persoane care dețin săli de fitness în Florida s-au adunat și au protestat făcând flotări și genoflexiuni pe trotuar, iar unii dintre ei au afișat diferite pancarte prin care cereau autorităților să le fie redată libertatea.

Fitness-ul și yoga pot contribui la întărirea sistemului imunitar, susțin americanii

Specialiștii în fitness și yoga din Statele Unite ale Americii au declarat că, în condițiile de față, redeschiderea sălilor de fitness ar duce la o imunitate mărită pentru cei care le-ar călca pragul, ajutându-i, astfel, să combată virusul.

"În astfel de momente, studiile au arătat că nivelul ridicat de stres afectează mult sistemul imunitar. Sportul și mai ales yoga ajută la relaxarea sistemului nervos și ajută la creșterea imunității", a spus unul dintre patronii sălilor de yoga.

"Cred că e important să ne permită să redeschidem sălile, pentru că acest lucru i-ar ajuta foarte mult pe oameni. Da, sunt conștientă că putem să ne antrenăm și în alte locuri, nu neapărat la sală, dar pentru multe persoane care suferă de depresie sau de alte probleme, sala de sport poate fi un loc în care să se simtă în siguranță.

Când treci printr-o perioadă mai nefastă, este mai ușor să mergi la sală și să te motivezi cu ajutorul antrenorilor de acolo, decât să o faci singur, acasă. Oamenii au posibilitatea să iasă din casă și să simtă că există o locație în care pot merge atunci când au impresia că nu există vreun loc care să li se potrivească", a explicat Tina Ballentine, membră a UFC Gym.

Etichete: sua , america , fitness , florida , coronavirus , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”