Anamaria Prodan / Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf! Ce motiv a invocat impresarul

articol scris de Digi Sport
02.03.2022, 14:54
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Conflictul dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este departe de a fi încheiat. Agentul de fotbaliști a făcut o nouă mutare împotriva viitorului său fost soț.

Aflați în plin proces de divorț, cei doi au lansat recent noi acuzații unul la adresa celuilalt. După ce a afirmat că Laurențiu Reghecampf i-ar fi furat un ceas și vândut un ceas în valoare de peste 160 de mii de euro, Anamaria Prodan a mers la Poliție și a cerut un ordin de restricție împotriva antrenorului Universității Craiova.

Galerie Foto

Anamaria Prodan nu vrea ca Laurențiu Reghecampf să se mai apropie de ea și de copii: ”Acum am plecat de la sediul Poliției”

Impresarul susține că se simte amenințată de persoane din anturajul lui Reghecampf și că a luat această decizie pentru a se proteja.

Acum am plecat de la sediul Poliției. Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire.

Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă. Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni.

Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie decât să ne dea ceea ce ne-a furat”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars, citată de playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf: ”A vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro”

Pe de altă parte, antrenorul Universității Craiova a anunțat că el a cumpărat, de fapt, un ceas de lux, de peste 100.000 de euro, în contexul în care Anamaria Prodan îl acuza că a ”furat” mai multe obiecte valoroase din casă.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , ordin de restrictie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

E gata! Răzvan Lucescu l-a "demis" pe Fatih Terim

Decizia lui Carlo Ancelotti care i-a scindat pe fanii lui Real Madrid: ”Nu m-aș supăra dacă ar scuipa pe contract”

Anunțul făcut de agentul lui Neil Lennon, antrenorul așteptat la Rapid

S-a terminat! Thomas Tuchel nu a mai ajuns la niciun acord cu șefii lui Bayern și pleacă de la echipă

Citeşte şi

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre Ronald Gavril: ”Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

S-a aflat! Motivul pentru care soția lui Cristi Tănase a obținut ordin de restricție împotriva fostului fotbalist

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Tatăl lui Luca Mihai, mărturie de impact: „Nu am mai spus asta, trei zile băiatul meu a fost între noi și alt Pământ!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”