Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan / Foto: Colaj captură Digi Sport & Twitter@PFC_Neftchi

Foto Anamaria Prodan, ”delete” definitiv pentru Reghecampf: ”Să nu ajungă pe străzi”. ”Bebeto” a avut cuvântul decisiv

articol scris de Digi Sport
16.11.2023, 08:14
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Anamaria Prodan (50 de ani) pare că a reușit să treacă definitiv peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), cel care i-a fost alături timp de 16 ani.

De precizat este că, deși sunt despărțiți de o lungă perioadă de timp, cei doi sunt în continuare soț și soție. Anamaria Prodan a explicat că s-a ajuns în această situație pentru că Laurențiu Reghecampf nu ar vrea să semneze actele de divorț și nici să renunțe la procesele pe care i le-a intentat.

Anamaria Prodan a șters pozele cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei de la Snagov

Galerie Foto

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. Agentul a hotărât, alături de copiii săi, să șteargă pozele cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei de la Snagov. A chemat o echipă de muncitori, care a acoperit amintirile cu soțul ei cu un tapet alb. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, iar, potrivit spuselor impresarei, chiar ”Bebeto” a fost cel care a decis ca pozele cu tatăl său să fie acoperite. 

 

”Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții... Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugam să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro

Anamaria Prodan și-a acoperit și tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a deteriorat iremediabil. Ambii aveau tatuaje care le aminteau de perioada de 15 ani petrecută împreună, însă planurile în legătură cu acestea au fost diferite.

Anamaria Prodan avea un tatuaj imens pe spate, în care erau înfățișați cei trei copii ai săi, dar și Laurențiu Reghecampf. Așa cum a anunțat, agentul i-a acoperit chipul viitorului său fost soț. Astfel, direct din vacanța în Turcia în care se află alături de fiica sa Sarah, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu noul său tatuaj. Impresarul a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

”La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf și-a scris numele Anamariei Prodan pe mână, însă a declarat că nu se gândește, cel puțin pentru moment să-l șteargă.

”Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf la Kanal D.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , bebeto


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oțelul - U Cluj Live Video, 14:30, Digi Sport 1. Echipele de start . Cine câștigă joacă ”baraj” pentru Europa

Scandal în La Liga: suspiciune de blat la un meci decis în minutul 90+6! Ancheta e în plină desfășurare

Cum a ratat Ovidiu Popescu transferul la Sepsi: Laszlo Dioszegi a spus totul

Presa din Italia a făcut anunțul: 3 oferte pe masa lui Cristi Chivu!

Citeşte şi

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre Ronald Gavril: ”Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Emma Răducanu, mișcare îndrăzneață. S-a retras de la Roland-Garros și așteaptă o minune citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină