Ioana și Andrei Rădoi / Foto: Sportsnet Group

Galerie Foto Antrenorii care fac furori cu pregătirea fizică! ”Lumea spune că este foarte severă!”

31.08.2020, 11:42
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Rugbystul naționalei României, Andrei Rădoi, și soția sa, Ioana, fostă handbalistă, campioană a României cu HC Baia Mare, sunt antrenori de fitness în timpul liber.

El, rugbyst, cu 72 de meciuri pentru naționala "stejarilor" și prezență la Cupa Mondială din 2015, multiplu campion național cu Baia Mare și Timișoara Saracens, echipă la care joacă și în prezent.

Galerie Foto

Antrenorii care fac furori cu pregătirea fizică! ”Am făcut mereu parte din echipe diferite!”

Ea, fostă componentă a formației de handbal din Baia Mare, deținătoare a titlului național în 2014. Din 2013 s-au căsătorit, și formează, de ceva timp, o echipă și în sala de fitness, acolo unde cei doi petrec ore bune zilnic.

”Întotdeauna am făcut parte din echipe diferite amândoi și ne-am gândit ca și după terminarea sportului să formăm o echipă. Avem și acasă echipă, ne consultăm mereu în tot ceea ce înseamnă sport, așa că a venit cumva normal, într-un final, și Team RA2”, a spus Andrei Rădoi.

De experiența și sfaturile lui Andrei nu beneficiază doar cei care trec pragul sălii de fitness la care el lucrează, ci și colegi și chiar adversarii Timișoarei din Superliga Națională de rugby.

"Eu îi ajut pe colegii de echipă să dobândească o formă fizică bună. Colaborez online și cu alți sportivi de la alte cluburi și alte discipline, primesc feedback pozitiv și mă bucur că pot veni cu impact pozitiv în viața altor sportivi", a mai spus Andrei.

Cei doi sportivi sunt total diferiți din postura de instructori de fitness. ”Antrenoarea Ioana este dură, toată lumea spune că la antrenamente este foarte severă și, deși eu sunt rugbystul din familie și ar trebui să fiu dur, ea este cea mai aspră", a dezvăluit, zâmbind, sportivul.

Imediat cum a auzit ce a spus soțul, Ioana a replicat: ”Andrei lucrează în general cu băieții și ei între ei au o altă înțelegere”.

Ioana: "Sunt introvertită, nu mă manifest". Andrei: "Nu sunt calm, mă agit"

Soții Rădoi mărturisesc faptul că i-au încercat stări diferite atunci când celălalt avea meci.

"Merg la meciurile lui Andrei, mai ales la națională. Eu nu sunt genul care să strig, să mă agit, sunt introvertită, stau liniștită, mă concentrez foarte mult și simt că pot să-i transmit și lui asta.

După meciuri îl ascult, este alegerea lui dacă are chef să vorbească, eu nu-l întreb ce a a fost la o fază anume sau ce s-a întâmplat”, a mai precizat Ioana Rădoi, fostă handbalistă, acum instructor de fitness.

"Eu nu stăteam liniștit, sunt agitat de felul meu și pe terenul de rugby, dar și în tribună la handbal. Nu prea îmi reușea să fiu calm, dar aveam noroc că luam și copilul cu mine și îmi mai prelua din emoții”, a concluzionat Andrei Rădoi.

Etichete: andrei radoi , ioana radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”