Cristiano Ronaldo în timpul unei petreceri / Foto: Profimedia

Așa scapă Cristiano Ronaldo de critici! Lusitanul cumpără grupul media de care a fost tot timpul contestat

articol scris de Digi Sport
01.07.2023, 17:54
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Cristiano Ronaldo (38 de ani) este gata să investească o sumă importantă de bani în grupul media Cofina. 

Chiar dacă în trecut a avut nenumărate episoade tensionate cu jurnaliștii publicației din Portugalia, cvintuplul câștigător al ”Balonului de Aur”  a revenit la sentimente mai bune față de trust. 

Cristiano Ronaldo cumpără 30% din grupul media Cofina

Luis Santana, directorul general al celor de la Cofina, a declarat pentru agenţia de presă Lusa că jucătorul lui Al-Nassr are de gând să preia o parte din grupul media.

Luis Santana a explicat că intrarea fotbalistului în capitalul grupului se va face în cadrul unui "Management Buy-Out (MBO)", o preluare a companiei de către managerii acesteia care va fi "prezentată în curând acţionarilor". El a adăugat că "a-l avea pe Cristiano Ronaldo ca investitor este, bineînţeles, un mare motiv de satisfacţie", notează news.ro. 

Ronaldo ar putea deveni principalul acţionar al Cofina, cu o participaţie de 30% a cărei valoare este estimată la 70 de milioane de euro. Potrivit site-ului de ştiri economice Eco, preluarea era greu de prevăzut, având în vedere criticile starului portughez la adresa Correio da Manha, cotidianul emblematic al grupului.

În 2014, CR7 a câştigat un proces împotriva Correio da Manha pentru violarea intimităţii. În mai multe rânduri, el a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor de la postul de televiziune al grupului Cofina, CMTV.

În timpul pregătirilor pentru Euro 2016 de la Lyon, jucătorul originar din Madeira a luat microfonul unui reporter al CMTV şi l-a aruncat într-un lac. Dar acest lucru nu l-ar împiedica să preia conducerea grupului, deoarece revista Forbes l-a numit cel mai bogat sportiv din toate timpurile în luna mai a anului trecut.

"Vă mulțumea Cristiano Ronaldo după ce câștiga Balonul de Aur?" Gareth Bale nu s-a putut abține să râdă

Gareth Bale (33 de ani) s-a retras din fotbal la începutul anului, astfel că a început să vorbească extrem de degajat despre foștii săi colegi sau adversari.

În cadrul unui interviu pe un teren de golf, marea pasiune a galezului, Bale a fost întrebat cum a fost, de fapt, Ronaldo, cel pe care l-a avut coechipier la Real Madrid vreme de nouă ani.

La cea de-a doua întrebare legată de CR7, fostul atacant nu s-a putut abține și a izbucnit în râs.

"A fost chiar ok. Avea momentele lui. De exemplu, dacă băteam cu 5-0 și nu marca, venea în vestiar, se enerva și începea să-și trântească ghetele.

E ca atunci când echipa ta câștigă Ryder Cup (n.r. un turneu de golf) și tu nu ai făcut niciun punct, așa că ești nervos.

Dar era un tip de treabă, n-am avut niciodată probleme cu el. Mulți s-ar putea speria de cum e el, dar dacă nu te sperii, atunci e în regulă.

Nu știu... (n.r. dacă Ronaldo le mulțumea colegilor după ce câștiga Balonul de Aur). Cred că da, dar... Da, a făcut-o", a spus Bale, conform presei britanice.

Etichete: cristiano ronaldo , al nassr , cofina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Titular în premieră în 2024. Pe cine se va baza Kopic la ”finala” Dinamo - Csikszereda

Exclusiv ”Uitați-vă la Ancelotti!” Marcel Pușcaș știe ce problemă va întâmpina Neil Lennon la Rapid

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial S-a anunțat cel mai bun jucător al sezonului 2023/2024 din Premier League

Citeşte şi

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este din nou pe primul loc! La ce capitol excelează starul portughez

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină