Jair Bolsonaro / Foto: Profimedia

Aspru criticat pentru alegerea politică făcută, Neymar și-a păstrat linia. Bolsonaro n-a rămas dator

articol scris de Digi Sport
10.10.2022, 15:33
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Preşedintele de extremă dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, i-a mulţumit lui Neymar pentru sprijinul său, cu trei săptămâni înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale în care îl care contracandidat pe fostul preşedinte de stânga Luiz Inacio Lula da Silva.

Jair Bolsonaro i-a mulțumit lui Neymar: "Eu sunt un simplu soldat, tu ești la vârf"

''Neymar, mulţumesc. Mulţumesc că te preocupi, nu de soarta mea, ci de a ţării tale. Eu sunt un simplu soldat. Tu, tu eşti la vârf. Neymar locuieşte în străinătate (la Paris), vede ce se întâmplă în lume.

Trebuie să-şi spună: 'Nu-mi lipseşte nimic, dar nu vreau ca cei dragi să sufere ca locuitorii ţărilor din America Latină guvernate de stânga, precum Venezuela, Argentina, Chile sau Nicaragua'. Nu se teme să se expună şi are o mulţime de urmăritori în rândul tinerilor care votează pentru prima dată'', a declarat şeful statului brazilian pe canalul YouTube Pilhado.

Atacantul vedetă al lui PSG luase o poziţie în favoarea preşedintelui cu trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, mimând un zâmbet de campanie într-un videoclip de pe TikTok.

Neymar, aspru criticat după ce a anunțat că îl susține pe Jair Bolsonaro

A doua zi, s-a apărat de numeroasele critici primite pe reţelele de socializare.

''Vorbim despre democraţie şi multe lucruri, dar când cineva are o altă părere este atacat de aceiaşi oameni care vorbesc despre democraţie. Ce chestie'', a fost mesajul postat pe Twitter de numărul 10 al Seleçao.

În timpul interviului cu Bolsonaro, pe ecran au fost afişate videoclipuri cu alţi sportivi care îl susţin pe actualul preşedinte, de exemplu, mesaje de la fostul mijlocaş al lui Juventus, Felipe Melo, care joacă acum la Fluminense, sau ale fostului baschetbalist Nene Hilario, care a jucat 17 ani în NBA, inclusiv la Denver Nuggets.

Şeful statului a profitat de acest interviu fluviu pentru a-l eticheta ca hoţ pe adversarul din turul doi, Luiz Inacio Lula da Silva.

Candidatul de stânga, pe care sondajele îl favorizează pentru turul doi din 30 octombrie, nu a ezitat nici el să-şi atace adversarul, tot duminică, într-o conferinţă de presă la Belo Horizonte: ''Bolsonaro minte fără niciun efort, nu spune niciodată adevărul''.

Etichete: neymar , jair bolsonaro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Reușita lui Raul Silva îi menține pe olteni în avantaj

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Citeşte şi

Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL

Neymar a ales echipa pe care o va susține în meciul Barcelona - PSG

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”