Sorin "Pantera" Tănăsie şi Ionuţ "Pitbull" Atodiresei au putea lupta la mijlocul anului viitor, în gala Colosseum Tournament, în direct la Digi Sport

Atac sub centură al lui Sorin "Pantera" Tănăsie: "Sunt sătul de acest căţeluş. Îl pensionez pe fricosul ăsta"

14.12.2019, 14:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Şansele să avem meciul aşteptat de toată lumea dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu sunt din ce în ce mai mici.

Dar lumea kickboxingului s-a agitat brusc după provocarea şi atacul surprinzător al lui Sorin "Pantera" Tănăsie, 39 de ani, la adresa lui Ionuţ "Pitbull" Atodiresei, 38 de ani.

Sorin "Pantera" Tănăsie l-a provocat pe Ionuț “Pitbull” Atodiresei

"Sunt sătul de acest cățeluș care și-a făcut repede meciul de retragere din cauză că îi este frică de mine. Am vorbit deja cu promotorul Colosseum Tournament, Gabriel Georgescu, și vreau să lupt cu Atodiresei anul viitor. Îl pensionez pe fricosul ăsta în orice oraș vrea el și pe regulile lui”, a declarat Tănăsie pentru Cancan. Dacă se vor înţelege, meciul va fi transmis la Digi Sport.

Ionuț “Pitbull” Atodiresei s-a retras din activitate în vară, atunci când, în direct la Digi Sport a avut loc gala în care l-a învins pe Fabrizio Ganzi.

  • Sorin "Pantera" Tănăsie a fost campion mondial la juniori şi campion european la profesionişti. A câştigat medalia de bronz la Europene de seniori
  • Ionuţ "Pitbull" Atodiresei are 60 de lupte la amatori și 65 la profesioniști de kickboxing, dintre care a pierdut numai 12. De asemenea, are 7 meciuri de MMA la profesioniști

Ionuț “Pitbull” Atodiresei s-a retras în direct la Digi Sport

În iulie 2019, Atodiresei a boxat în gala transmisă de Digi Sport, iar la final a fost extrem de fericit pentru victorie.

"Am fost emoţionat până la lacrimi înainte de meci, aici mi-am mai revenit. L-am văzut pe Fabrizio Conti cu o dorinţă nebună de a câştiga, m-a trimis o dată la podea deşi era repriza mea, oricum m-am simţit învingător.

Voi pune centura asta la loc de cinste lângă celelalte centuri, mă veţi vedea ca antrenor, arbitru şi implicat în alte proiecte", a declarat la final Ionuţ Atodiresei.

Etichete: kickboxing , colosseum tournament , gabriel georgescu , ionuţ "pitbull" atodiresei , sorin pantera tanasie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă