Antonela Roccuzzo și Lionel Messi, la Gala FIFA The Best / Foto: Profimedia

Ce face Antonela Roccuzzo când Leo Messi are meci

articol scris de Digi Sport
07.04.2023, 11:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Lionel Messi (35 de ani) este în ultimele luni de contract cu PSG și încă nu și-a decis viitorul.

Ritualurile Antonelei Roccuzzo, înaintea meciurilor lui Leo Messi

Galerie Foto

Presa din Spania scrie că sunt șanse mari ca din vară starul argentinian să revină la Barcelona, formație la care a scris istorie.

Decizia lui Leo Messi ar fi influențată și de către soția sa, Antonela Roccuzzo, care insistă ca familia să revină în locul pe care îl consideră acasă.

Puțini știu că soția septuplului câștigător al Balonului de Aur este superstițioasă și are câteva ritualuri pe care le urmează de fiecare dată în ziua meciului lui Leo Messi, scrie Sportskeeda.

Antonela Roccuzzo are câteva articole pe care le ia cu ea la fiecare meci al soțului ei: un pulover, o geantă și o pălărie. De asemenea, ea face tot posibilul să-i ia la toate meciurile pe toți cei 3 copii, pentru a-i purta noroc lui Leo Messi.

Nu în ultimul rând, Antonela are și rugăciuni care să-l ajute pe soțul ei să joace la nivel înalt. "Cu siguranță, aceste ritualuri au funcționat la Cupa Mondială 2022, când Argentina a ieșit campioană, iar Leo Messi a câștigat Balonul de Aur, cu 7 goluri și 3 pase decisive.", scrie sursa citată.

A avut o șansă unică, dar tehnologia a încurcat-o și a devenit virală! Gestul lui Messi pe care l-a observat toată lumea

Galerie Foto

O susținătoare a naționalei Argentinei a avut o ocazie care apare poate o singură dată în viață, de a face o fotografie cu Lionel Messi (35 de ani), pe gazon.

Femeia a ajuns lângă Lionel Messi după meciul Argentina - Curacao 7-0 și i-a cerut fotbalistului să facă o poză alături de ea. Starul lui PSG a acceptat, dar au urmat momente care au făcut ca episodul să devină viral, care pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Tânăra a ridicat telefonul și se pregătea să facă fotografia, doar că nu a mai reușit să apese pe buton. După câteva secunde, a apăsat un buton, dar nu cel corect, și a mutat camera pe cea de pe spatele telefonului.

Eroarea a fost remediată, Lionel Messi a revenit la cadru, dar femeia tot nu a reușit să imortalizeze momentul, pentru că telefonul era setat pe modul de filmare.

În cele din urmă, Lionel Messi a intervenit, i-a dat câteva indicații femeii, pentru care a fost lăudat de toată lumea, și poza a fost făcută.

Momentul a avut loc în urmă cu o săptămână, dar a apărut de curând pe rețelele sociale, unde a fost văzut deja de peste două milioane de oameni.

Etichete: barcelona , psg , argentina , lionel messi , antonela roccuzzo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”