Wanda Nara și rapper-ul L-Gante / Foto: Instagram @wanda_nara

Au fost sau nu împreună? L-Gante vorbește despre Wanda Nara: „Era foarte îngrijorată. O întreba pe mama”

articol scris de Digi Sport
17.09.2023, 07:43
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Wanda Nara (36 de ani), soția și agenta lui Icardi (30 de ani), a apărut, în urmă cu 10 luni, în videoclipul melodiei „El Último Romántico” alături de rapperul argentinian L-Gante (23 de ani), cu care a realizat scene din care mulți au tras concluzia că ar avea o aventură împreună.

Wanda, recent diagnosticată cu leucemie, s-a împăcat cu Icardi, dar acum a apărut un nou subiect care ar putea agita apele. 

Wanda Nara, văzută în mai multe rânduri alături de L-Gante 

Chiar dacă între Wanda și L-Gante este o diferență mare de vârstă, cei doi par să se înțeleagă de minune. „După sfârșitul relației cu iubita mea, Tamara, cel mai apropiat am ajuns să fiu de Wanda”, susține muzicianul într-un interviu, citat de AS.com.

Agenta a negat vehement că ar fi avut vreo altfel de relație decât amicală cu L-Gante, după videoclipul filmat împreună, dar afirmațiile tânărului dau naștere la noi discuții.

Atunci când el a fost arestat timp de trei luni pentru amenințare cu arma și posesie de droguri, soția lui Icardi se interesa de situație: „Wanda nu era în țară, însă își făcea griji pentru mine. Știu asta de la mama mea”.

„Nu este nimic de comentat. El este super prietenos și avem o relație foarte bună”, s-a limitat să spună Wanda la un moment dat.

Galerie Foto

Wanda Nara, recent diagnosticată cu leucemie

Wanda s-a aflat în pragul depresiei după ce a fost diagnosticată cu leucemie. Clinica la care și-a făcut analizele se află în Buenos Aires, însă, ulterior a continuat tratamentul în Istanbul, acolo unde locuiește alături de Mauro Icardi.

Atacantul argentinian traversează o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional la Galatasaray, cu care a câștigat sezonul trecut campionatul, iar turcii l-au cumpărat cu 10 milioane de euro de la PSG

Icardi și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Cum arată și cât poate să coste Rolls Royce-ul Boat Tail, realizat în numai trei exemplare

Cu un preţ de pornire de 393.0000 euro, modelul livrat lui Icardi, denumit Boat Tail, după forma din spate asemănătoare cu pupa unei bărci, este estimat la nu mai puţin de 26 milioane euro.

Boat Tail este considerată cea mai scumpă maşină nouă din lume, fiind concepute special pentru acest model 1813 piese, axat pe modelul Phantom. Unul din aceste trei exemplare concepute până în prezent a fost livrat unui industriaş din afaceri cu perle, un altul cuplului Jay-Z - Beyonce, iar al treilea lui Mauro Icardi.

Luxul absolut este cuvântul care defineşte Boat Tail, cu tapiţerie roz cu fire de aur, inserţii de lemn negru regal, o grilă din aur roz, iar producerea unui astfel de exemplar necesită patru ani pentru a fi asamblat în totalitate manual. Sub capotă, un motorV12 de 6,7 litri, care dezvoltă 600 cai putere.

Pe locurile din spate, proprietarul are la dispoziţie un serviciu de tacâmuri din argint şi farfurii din porţelan de Christofle, toate asortate cu tonul maşinii.

Galerie Foto

Etichete: mauro icardi , wanda nara , l gante


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Aryna Sabalenka e convinsă despre Simona Halep! Mesajul bielorusei pentru româncă

Citeşte şi

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”