Cristi și Raluca Pulhac au devenit părinți / Foto: Instagram @raluk_a

Foto Au postat o fotografie cu bebelușul, dar nimeni nu a crezut că e al lor: ”Ne-am gândit că așa e mai bine”

articol scris de Digi Sport
08.02.2023, 23:51
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Cristi Pulhac, fostul fotbalist de la Dinamo, este căsătorit cu Raluca din 2016, iar la finalul anului trecut cei doi au devenit părinți.

Pulhac a fost campion al României cu Dinamo și mai are în palmares două Cupe și două Supercupe, iar în 2018 a agățat ghetele în cui. Chiar dacă a declarat că i-ar plăcea să devină antrenor, în ultima vreme s-a îndepărtat de lumea fotbalului și a debutat pe marile ecrane.

  • 3 selecții a adunat Pulhac la naționala României.
  • Dinamo, FCM Câmpina, Sportul Studențesc, Hercules, Qabala, Zawisza, Petrolul, Aris Limassol și Academica Clinceni sunt formațiile din CV-ul lui Cristi Pulhac.

Galerie Foto

Cristi și Raluca Pulhac au devenit părinți, însă nimeni nu a știut de sarcină: ”E un fel de superstiție”

Anul 2022 a fost unul perfect pentru familia Pulhac. Cristi și Raluca au devenit părinții lui Aris Cristian, însă povestea sarcinii soției fostului fotbalist este una inedită. Cei doi au ținut totul secret și prima fotografie cu micuțul a fost postată pe rețelele sociale abia în urmă cu câteva zile, chiar dacă acesta s-a născut pe 10 decembrie.

Cristi și Raluca Pulhac au împreună aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, însă nimeni nu a știut de minunea din viața lor, iar în momentul în care fanii au văzut poza cu cel mic, toți au crezut că e o glumă, că nu este copilul lor.

Suntem de mulți ani împreună și toată lumea ne întreba despre asta, numai că noi am decis că acum e momentul. Amândoi ne doream băiețel, dar dacă venea fetiță îți dai seama că nu era nicio problemă, eram super fericiți.

Burtica se putea vedea în ultimele două luni. Venind Sărbătorile, toată lumea se pregătește, mai mult stă pe acasă, nu a fost ca și cum ar fi vară. N-a fost greu (n.r.- să ascundă sarcina), dar noi am dorit să fim mai intimi, să meargă totul OK.

Mi-am dorit ca amândoi să fie sănătoși, să trăim emoțiile, apoi să facem și anunțul. E și un fel de superstiție și ne-am gândit noi că așa e mai bine”, a transmis Cristi Pulhac.

Fotografia prin care Cristi și Raluca Pulhac l-au prezentat tuturor pe Aris Cristian / Foto: Instagram @raluk_a

Cristi Pulhac: ”Aș ști ce să vorbesc cu el și în afara carierei, dacă ar fi fotbalist, Doamne ajută!

Am mai întâlnit foști fotbaliști care cam 80% din ei fac fete, dar cei care fac băieți prima dată încearcă să îi ducă spre sportul pe care ei l-au făcut să vadă dacă au vreun talent. Pentru că e mult mai simplu să explici copilului cariera pe care ai avut-o. Pot să îi explici mult mai multe chestii, pentru că ai experiență, pentru că legătura dintre tine și el e mai strânsă.

Și eu am făcut multe greșeli pe care e bine să le repari și mulți dintre ei merg în aceeași greșeală, dar aș ști de ce să îl feresc și aș ști ce să vorbesc cu el și în afara carierei dacă ar fi fotbalist, Doamne ajută! E foarte bine când știi pașii pe care urmează să îi facă și ce îl așteaptă”, a mai spus Pulhac, potrivit cancan.ro.

Etichete: cristi pulhac , pulhac copil , raluca pulhac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale