Ianis Zicu a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii Digi Sport Special / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Au râs cu lacrimi! Povestea amuzantă a lui Ianis Zicu: ”Lasă, mă, tată, cine a dat-o, o și ia. Nu-ți face griji”

articol scris de Digi Sport
28.01.2023, 23:31
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Ianis Zicu (39 de ani) a povestit un episod amuzant din viața sa, care a stârnit hohote de râs în direct.

După ce a văzut terenurile din Liga 1 devenite impracticabile la prima ninsoare, Ianis Zicu a rememorat un moment haios din perioada în care evolua în Coreea de Sud, la Gangwon. 

Ianis Zicu: ”Lasă, mă, tată, cine a dat-o, o și ia. Nu-ți face griji

Apoi, a legat povestea cu o vorbă pe care i-a spus-o tatăl său în copilărie, iar Vali Moraru, Florin Prunea și Remus Răureanu nu s-au putut abține să nu râdă copios.

A fost bucurie în vestiar, a venit translatorul și mi-a spus că sunt fericiți că nu facem antrenament. `Ok, când ne vedem?`. `Nu, nu. Ieșim pe teren că trebuie dată zăpada`. Când am ieșit, erau puse 60 de lopeți de aceeași culoare, 40 de roabe și au spus să ne apucăm de treabă.

Le-am spus jucătorilor: `Fiți atenți cum facem. Vino aici`, l-am chemat pe translator. `Ce joci tu? Fundaș dreapta? Ai toată zona aia pe dreapta. Eu ce joc? Al doilea vârf, între linii, mă mișc prin zona respectivă. Fiecare își face treaba`. Am stat mai mult la poze, să nu crezi că am dat foarte tare la lopată. Am făcut o poză, să am amintire. Dimineață am ajuns la spital, am răcit.

Nu pot să dau zăpada, am fost operat la genunchi și am zis că e periculos să mă aplec. Merg pe vorba tatălui meu: `Cine a dat-o, o și ia`. Când eram mic, mergeam la bunicul meu, nu vedeai pic de zăpadă în curte. Când veneam acasă, la noi în curte era zăpada mare. Și-i spuneam: `Băi, tată, uită-te la bunicul`. `Lasă, mă, tată, cine a dat-o, o și ia. Nu-ți face griji`”, a povestit Ianis Zicu.

VIDEO Ianis Zicu a provocat hohote de râs în direct

Etichete: digi sport special , ianis zicu , zicu coreea de sud , poveste zicu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”