Bănel Nicoliţă / Foto: Facebook @Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă ar fi fugit în SUA de teama cămătarilor. Cum a acumulat fostul internaţional datorii enorme la interlopi

articol scris de Digi Sport
26.10.2021, 09:46
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Bănel Nicoliță (36 de ani), fostul campion al României și semifinalist al Cupei UEFA cu FCSB (n.r.- Steaua la acea vreme), traversează o perioadă extrem de dificilă.

În ultima parte a carierei, fostul internațional cu 37 de selecții la prima reprezentativă a României a revenit la formația din localitatea sa natală, CS Făurei, în Liga 3. Bănel Nicoliță s-a implicat total după spusele lui, devenind "antrenor, președinte, acționar, jucător și doctor" la echipa sa de suflet, însă această decizie avea să-i atragă o mulţime de probleme.

Bănel Nicoliţă a fugit în SUA de teama cămătarilor! Fostul campion al României, datorii de 100.000 € la interlopi

După ce a investit peste 300.000 de euro la gruparea brăileană, bani care s-au dus pe "apa sâmbetei", unul dintre principalele motive ale divorțului de fosta sa soție, Cristina, Bănel Nicoliță nu s-a oprit. Potrivit Fanatik, a împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și, aflat în imposibilitatea de a returna suma, a fugit în SUA de frică și pentru a încerca să facă rost de bani.

Peste ocean, Nicoliță a întâmpinat alte probleme. Din Statele Unite a vrut să treacă granița în Mexic și a fost la un pas de a fi reținut de autorități din cauza unor nereguli în documente. Fotbalistul ar fi reușit să scape "ca prin urechile acului" datorită calității sale principale: viteza.

  • 3 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață a lui Nicoliță, în 2010, potrivit Transfermarkt.
  • 1 gol în 37 de selecții a reușit Bănel pentru naționala României.

Nicoliță a recunoscut că nu este ușor să fii patron la o echipă de fotbal, însă ambiția l-a făcut să continue

"E oraşul în care m-am născut şi eu. Ştim cu toţii că nu e un business. Dar dragostea de fotbal e prea mare şi nu o poţi controla. Am băgat peste 300.000 de euro, dar fotbalul mi-a dat. Sunt un brand, un jucător iubit şi cunoscut. Acum sunt antrenor, jucător, acţionar, doctor, bucătar... câteodată car şi mingile, le fac pe toate.

"Hai să vă spun sincer. Sunt un prost, recunosc, sunt un prost că m-am lăsat devreme, dar m-am ambiţionat când am auzit anumiţi oameni că zic că ei şi-au făcut echipă, că sunt buni. Mi s-a pus ceaţă. Eram în Cipru şi am spus stop!

Acum un an am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro”, spunea Bănel Nicoliță, în urmă cu un an.

  • 15 meciuri a jucat fostul internațional în grupele UEFA Champions League.
  • Dacia Brăila, Poli AEK, Steaua București, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul, ASA Târgu-Mureș, Aris Limassol și CS Făurei sunt echipele din cariera lui Bănel Nicoliță.

Etichete: banel nicolita , banel nicolita camatari , banel nicolita datorii , banel nicolita sua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Bavarezii au făcut remontada în patru minute!

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

A fost la un pas de finala Europa League cu FCSB, iar acum a luat o decizie total neașteptată

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Bănel Nicoliță l-a dat de gol pe Becali: ”Asta e ‘nebunia’ lui nea Gigi”

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”