Shakira în costumația de Halloween / Foto: Instagram @shakira

Panică la Miami! Bărbatul care a vrut să intre peste Shakira în casă susține că este soțul ei

articol scris de Digi Sport
10.01.2024, 08:59
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira și cei doi copii, Milan și Sasha, s-au mutat la Miami, unde artista deține o vilă spectaculoasă.

Shakira este în siguranță: bărbatul care a hărțuit-o a fost arestat

Galerie Foto

Artista a trecut printr-o sperietură teribilă la începutul acestui an, însă se află în siguranță, după ce bărbatul care a urmărit-o a fost arestat, scrie Marca.

"Shakira este, în sfârșit, în siguranță: bărbatul care a urmărit-o a fost arestat la Miami. Cântăreața columbiană a fost urmărită de două persoane diferite, după despărțirea de Gerard Pique. Bărbatul arestat a apărut din senin lângă casa Shakirei și a speriat-o pe artistă, dar și pe cei doi copii ai ei.

Cântăreața colubmiană s-a mutat la Miami, alături de cei doi copii, în aprilie 2023, după despărțirea dureroasă de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique. Relația dintre cei doi începuse la Cupa Mondială din 2010 și a durat 11 ani.", scrie sursa citată. 

Bărbatul arestat, pe numele lui Daniel John Valtier (56 de ani), a primit un ordin de restricție.

El a susținut în fața judecătorului că a vrut să intre în casa Shakirei pentru că este...soțul celebrei artiste.

Bărbatului i-a fost stabilită inițial o cauțiune de 50.000$, însă aceasta a fost mărită la 100.000$ după ce agresorul a afirmat că este soțul Shakirei.

Lui Daniel John Valtier i-a fost interzis orice contact cu cântăreața, inclusiv pe rețelele sociale.

Bărbatul, care este acuzat de hărțuire, i-a trimis artistei, la finalul lunii decembrie și începutul lui ianuarie, mai multe ciocolate și sticle de vin, conform poliției.

Shakira a putut rosti doar patru cuvinte, înainte să fie condamnată la închisoare și să primească o amendă de 8 milioane €

Galerie Foto

Shakira (46 de ani), fosta parteneră a lui Gerard Pique, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și a primit o amendă în valoare totală de 8 milioane de euro.

Artista a fost sancționată pentru că nu și-a plătit taxele și impozitele între 2012 și 2014, ceea ce i-a adus statului spaniol un prejudiciu de 14,5 milioane de euro.

La sancțiunile Shakirei s-a ajuns în urma unui acord între părți, iar procesul de la Barcelona a fost, astfel, doar o formalitate.

De altfel, în sala de judecată, Shakira a rostit doar patru cuvinte, în limba spaniolă, scrie Mundo Deportivo.

Shakira a fost întrebată de judecător dacă a luat la cunoștință faptele de care este acuzată, moment în care artista a spus ”Asi es”, în traducere ”Este corect”.

Imediat, Shakira a fost întrebată dacă pledează vinovată, iar columbianca a spus ”Si”, adică ”Da”. După acest răspuns, Shakira s-a putut întoarce pe scaun, nu înainte să rostească al patrulea și ultimul cuvânt spus în sala de judecată, ”Gracias”, în traducere ”Mulțumesc”.

Etichete: shakira , miami , hartuire , daniel john valtier


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galerie Foto Neil Lennon, chemat la Rapid să dea jos ”milităria din pod”. Cum l-a descris Dan Șucu

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Ionuț Radu e gata să se transfere în Serie A, iar presa din Italia a reacționat

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Citeşte şi

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”