Gigi Becali la Curtea de Apel Craiova, în 2020 / Foto: Digi Sport

Video&Foto Becali și masca :)! Apariție ”spectaculoasă” a finanțatorului de la FCSB la Craiova. Cum a fost întâmpinat de Mititelu

17.06.2020, 20:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali a fost nevoit să meargă în cursul zilei de astăzi la Craiova, pentru a se prezenta la Curtea de Apel, acolo unde a fost citat ca martor, atât el, cât și președintele FCSB, Valeriu Argăseală, în procesul privind vânzarea lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la echipa omului de afaceri din Pipera.

Becali a venit la Curtea de Apel din Craiova fără mască, a acordat un interviu jurnaliștilor, iar apoi, la intrare, i s-a dat o mască de protecție. Finanțatorul FCSB și-a pus-o pe față, în stilul caracteristic, incorect, desigur, și apoi a plecat spre sediu, clădirea unde urma să aibă loc procesul.

Becali, întâmpinat de Mititelu la Curtea de Apel

Acolo a fost așteptat de Adrian Mititelu. Pe drum, Becali și-a dat jos masca și era să o piardă din cauza vântului. Finanțatorul FCSB s-a întâlnit cu Mititelu la intrarea în clădire. Acesta l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze, iar cei doi s-au salutat cu pumnul, după care și-au pus măștile pe față și au intrat în clădirea Curții de Apel.

Galerie Foto

VIDEO cu Becali la Curtea de Apel din Craiova

Gigi Becali: ”Mititelu a fost achitat pe fond”

Ei vor să afle adevărul care îl știu deja. Ei nici nu mai țin minte. Poate doar 30%. Ce să mai țin minte? Nici suma de transfer nu o mai știu. Nu poți să furi bani la fotbal! De aceea Mititelu a fost achitat pe fond. A văzut judecătorul că a pierdut vreo 15 de milioane de euro la fotbal. De ce să îl mai bage la pușcărie? De unde să fie evaziune fiscală?

A luat banii din transferul lui Costea și i-a dus acasă? Tot la fotbal i-a băgat, a dat salarii la jucători. Cum să faci pușcărie pentru asta? El a făcut pentru binele public și nu a luat niciun ban. E de noaptea minții să faci pușcărie pentru asta. Cum să facă pușcărie pentru asta? Nu e normal! Asta voi spune judecătorilor. Nu am emoţii! Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi.

Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”, a declarat Becali când a ajuns la Curtea de
Apel Craiova.

Etichete: adrian mititelu , gigi becali , becali tribunal , curtea de apel craiova , becali masca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă