Britney Spears / Foto: Profimedia

Britney Spears a răbufnit după incidentul cu starul din NBA! Gestul cântăreței

articol scris de Digi Sport
13.07.2023, 09:55
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Britney Spears (41 de ani) a depus o plângere la poliţie după un incident în care a fost agresată de către un membru al echipei de pază a starului din NBA Victor Wembanyama (19 ani).

Britney Spears vrea ca baschetbalistul Victor Wembanyama să-și ceară scuze public

Incidentul a avut loc într-un restaurant din Las Vegas, SUA, la începutul lunii iulie. Britney Spears, soţul ei, Sam Asghari, şi alţi doi invitaţi l-au văzut pe Victor Wembanyama, cel mai înalt jucător în activitate din NBA (2,26 metri), și au vrut să-l salute.

Agentul de securitate al lui Wembanyama a intervenit în forță, iar Britney Spears susține că i-a fost imobilizată mâna la spate şi a fost doborâtă la pământ.

Galerie Foto

Cântăreața americană a declarat că ochelarii i-au fost smulşi în timpul incidentului, pe care l-a descris ca fiind „jenant”, şi a mulţumit departamentului de poliţie din Las Vegas pentru asistenţă.

Galerie Foto

Miercuri, Britney Spears a publicat un clip video în care anunță că așteaptă scuze publice din partea lui Victor Wembanyama. Cântăreața se declară revoltată de comportamentul starului din NBA și al staff-ului acestuia.

"Am auzit multe lucruri nepotrivite și multe minciuni despre incidentul din Las Vegas. Au spus că am meritat să fiu agresată, că agenții de securitate și-au făcut datoria, că și-au protejat clientul. Vreau să lămuresc situația.

Nu cred că este corect ca oamenii să spună că am meritat să fiu agresată, pentru că nicio femeie nu merită să fie agresată. Doar l-am atins pe spate (n.r. – pe Victor Wembanyama), apoi am fost apucată de mâini, am fost lovită în față și am căzut. Cea mai bună prietenă a mea m-a ajutat să mă ridic.

Am primit scuze la masa mea, la 30 de minute de la incident. Dar n-am primit deocamdată scuze în mod public", a spus Spears.

Francezul Victor Wembanyama (19 ani) a fost numit de presa din SUA o „minune care apare o dată la un mileniu”. El va debuta în NBA pentru San Antonio Spurs. Wembanyama este considerat de mulţi cel mai promiţător jucător din NBA de la intrarea lui LeBron James în NBA, în 2003.

Memoriile lui Britney Spears, intitulate ''The Woman in Me", vor fi lansate în acest an

Britney Spears pare în sfârşit pregătită să-şi împărtăşească povestea de viaţă, după ce tutela judiciară sub care s-a aflat cântăreaţa americană timp de mai mulţi ani a fost anulată, în 2021, relatează miercuri DPA/TCA.

Cartea "The Woman in Me" va fi publicată de editura Gallery Books, o subsidiară a Simon & Schuster, şi va fi lansată la 24 octombrie, a anunţat marţi cântăreaţa pe Twitter.

Spears a promovat lansarea cărţii pe reţelele sociale cu un clip însoţit de textul: "Vine... povestea mea, în termenii mei, în sfârşit. Sunteţi pregătiţi?".

Disponibilă în prezent pentru precomandă, "The Woman in Me" este descrisă drept o "poveste curajoasă şi uimitor de emoţionantă" centrată pe eforturile cântăreţei de a pune capăt tutelei judiciare după 13 ani

Gallery Books a achiziţionat drepturile pentru aceste memorii după un război al licitaţiilor purtat cu alte edituri, conform unei informaţii publicate marţi în exclusivitate de People.

Editura a declarat că "The Woman in Me" este scrisă cu "o candoare şi un umor remarcabile". Potrivit Gallery Books, "cartea revoluţionară aduce în lumină puterea trainică a muzicii şi a iubirii - şi importanţa unei femei care îşi spune povestea, în termenii ei, în sfârşit".

Un tribunal din Los Angeles a decis în noiembrie 2021 să pună capăt tutelei controversate sub care s-a aflat cântăreaţa timp de 13 ani, tutelă pe care ea a considerat-o "abuzivă".

Cântăreaţa obţinuse deja câştig de cauză după ce tribunalul îl suspendase pe tatăl său, Jamie Spears, din rolul de tutore, lucru pe care ea îl reclamase de mai multe luni. Însă ea cerea în primul rând dreptul de a prelua controlul asupra vieţii sale personale şi anularea dreptului de tutelă deţinut din 2008 de tatăl său, care invocase tulburările psihologice manifestate de fiica sa. Britney Spears a fost susţinută în demersul său de "o armată" de fani care cereau "eliberarea" idolului lor.

Cariera muzicală a lui Britney Spears, care a cunoscut o ascensiune la sfârşitul anilor 1990, a fost acompaniată de titluri în tabloide referitoare la trecutul ei amoros, comportamentul reprobabil şi dramele familiale.

De la sfârşitul tutelei judiciare, cântăreaţa şi-a criticat familia pe reţelele sociale - inclusiv pe părinţii săi, Lynne şi Jamie Spears - acuzându-i de presupus abuz.

Etichete: nba , britney spears , victor wembanyama


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de fotbalistul preferat de Postecoglou în detrimentul lui Drăgușin! Fanii lui Tottenham au spus același lucru

Foto Bannerele afișate în Ghencea, în ziua în care FCSB sărbătorește primul titlu de campioană după 9 ani

A reușit o dublă și l-a dat pe Pep Guardiola ”pe spate”: ”Cea mai bună extremă de pe planetă!”

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” poate deveni campion la finalul lunii

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”