Leo Messi și Janaina Prazeres / Foto: Instagram / colaj Digi Sport

Cadou de nicăieri: ”Meriți!” Mesajul ”femeii perfecte” pentru Leo Messi. ”Au spus că vreau doar faimă”

articol scris de Digi Sport
18.01.2024, 13:06
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

La câteva zile după ce a fost desemnat fotbalistul anului 2023 la gala ”FIFA The Best”, Leo Messi (36 de ani) a primit un ”cadou” neașteptat.

Janaina Prazeres: ”Messi e un bărbat frumos, mi-ar plăcea să răsfoaiscă paginile, sper să-i placă

Galerie Foto

Nimeni nu se aștepta ca sud-americanul să-i ia fața lui Erling Haaland, la fel cum de nicăieri a venit și mesajul braziliencei Janaina Prazeres pentru Messi. Modelul a apărut pe coperta revistei Playboy Norvegia și i-a dedicat realizarea campionului mondial. Aceasta a fost supranumită ”femeia perfectă” de către presa internațională.

Dacă persoana de pe copertă este femeia perfectă, cred că e corect să-i dedic apariția celui mai mare fotbalist din univers. Intenția mea este să te onorez și-ți prezint cel mai de preț lucru pentru mine, prima mea copertă internațională. Meriți!

Messi e un bărbat frumos, mi-ar plăcea să răsfoaiscă paginile, sper să-i placă. Mulți m-au apreciat, au crezut că ideea mea a fost grozavă, dar hateri apar mereu. Au spus că vreau doar faimă, însă ignor aceste comentarii”, a spus Janaina Prazeres, potrivit The Sun.

Presa din Europa, revoltată după ce Leo Messi a cucerit trofeul "FIFA The Best"

Triumful starului argentinian este cu atât mai ciudat cu cât premiul se bazează pe performanţele sportive obținute între 19 decembrie 2022, a doua zi după finala Cupei Mondiale, şi 20 august 2023, perioadă în care Lionel Messi nu s-a remarcat în mod deosebit la PSG (9 goluri, 6 pase de gol) și a câștigat doar titlul în Franța.

Așa cum era de așteptat, norvegienii au reacționat primii, în condițiile în care atacantul lor, Erling Haaland, era marele favorit la câștigarea acestui trofeu, după ce a cucerit în 2023 tripla campionat-Cupa Angliei-Liga Campionilor cu Manchester City.

Norsk rikskringkasting (NRK) se referă la "un scandal", termen preluat şi de Dagbladet, unul dintre cele mai importante ziare din Norvegia, şi Verdens Gang, care titrează pe site-ul său "Totul este greşit", informează news.ro.

Şi pentru AS, "Messi câştigă cel mai controversat The Best al tuturor timpurilor".

"Gala The Best 2023 nu a fost lipsită de controverse, iar unul dintre principalele motive a fost faptul că Leo Messi a câştigat premiul FIFA Best Male Player 2023. Adevărul este că Erling Haaland, marele favorit la câştigarea premiului după tripla sa cu Manchester City, a fost la egalitate cu starul argentinian, dar criteriile de departajare ale FIFA au înclinat balanţa în favoarea lui Leo Messi", a notat AS.

Pentru Marca, premiul pentru cel mai bun jucător acordat lui Lionel Messi a fost "o surpriză majoră în istoria recentă a premiilor din fotbal". Un rezultat care chiar a "subminat serios credibilitatea Fifa, marele perdant al serii", scrie ziarul madrilen.

Deznodământul Galei FIFA The Best a stârnit reacții puternice în Europa, iar jurnaliștii de la AS le-au publicat.

  • Verdens Gang: "Scandal. Messi a câștigat premiul FIFA în fața lui Haaland și a lui Mbappe. Haaland era favoritul selecționerilor și al jurnaliștilor. El a doborât constant recorduri, a câștigat tripla și a primit mult epremii individuale. Dar a pierdut ambele premii importante în fața lui Messi. A fost mai întâi Balonul de Aur, acum premiul FIFA. Clasamentul a stârnit reacții puternice"
  • Manchester Evening News: "Fanii lui Manchester City sunt furioși după decizia ciudată de la premiile FIFA The Best. Haaland era favorit să câștige premiul pentru cel mai bun jucător al anului, dar a pierdut în fața lui Messi. Fiecare a avut câte 48 de puncte, însă verdictul a fost dat de numărul voturilor primite de la căpitanii echipelor naționale."
  • Bild: "Lionel Messi a fost ales de FIFA cel mai bun jucător al anului pentru a opta oară. L-a învins încă o dată pe Erling Haaland. În urmă cu 76 de zile, Messi câștiga surprinzător și al optulea Balon de Aur în fața lui Haaland. Argentinianul a cucerit Cupa Mondială anul trecut, dar la PSG a fost secetă."
  • Daily Mail: "Messi rămâne cel mai bun. Argentinianul a cucerit premiul la ceremonia de la Londra, la 3 luni distanță de când a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară. Căpitanii echipelor naționale și selecționerii l-au ales pe Messi, în ciuda faptului că ultimele 12 luni nu au fost deloc spectaculoase pentru veteranul argentinian."
  • Gazzetta dello Sport: "The Best? Messi, bineînțeles! Legendarul argentinian, care a lipsit de la Londra, mai adaugă un trofeu la colecție. Cel mai bun antrenor e Pep Guardiola, care grație triplei reușite cu Manchester City a învins doi italieni în această cursă: Simone Inzaghi și Luciano Spalletti."
  • Ole: "Încă un trofeu The Best pentru Messi. A câștigat la loviturile de departajare. Surpriză la decernarea premiului FIFA. Nimeni nu se aștepta ca Messi să câștige și de această dată. Nici chiar prezentatorul Henry. I-a pronunțat numele lui Messi, a prezentat trofeul și a zâmbit."

Messi ”The Best”! Cele mai tari glume apărute după ce argentinianul a fost desemnat fotbalistul anului 2023

Galerie Foto

Etichete: leo messi , janaina prazeres


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Pleacă de la CFR Cluj după 6 ani și jumătate și are șanse mici să ajungă la EURO

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Neil Lennon pe FCSB, la prima conferință de presă susținută la București

Transfer dezastruos: fiecare minut în care a jucat a costat clubul peste 40.000 €

”Nu voi spune că vom câștiga titlul”. Neil Lennon, despre obiectivul Rapidului și antrenorii rivali din SuperLiga

OUT! Plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid tocmai a fost anunțată oficial

Citeşte şi

Foto Sute de mii de euro pentru un șervețel vechi de 24 de ani! Ce scrie pe el

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZBella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Asalt pentru 3 fotbaliști de la Rapid. Patronul din Superliga care va negocia cu Dan Șucu pentru jucătorii giuleșteni citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Iuliana Beregoi, imagini provocatoare în costum de baie, pe un iaht în Dubai. Artista de 19 ani și-a etalat silueta fără inhibiții

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”