Campionatul Naţional de Dans Sportiv, 2-3 martie, Braşov

Campionatul Național de Dans al României se desfăşoară, pe 2 şi 3 martie, la Braşov

26.02.2019, 07:00
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Prima competiție majoră a anului din peisajul dansului sportiv din România, Campionatul Național de Dans Sportiv al României, se va desfășura la Brașov în perioada 02-03 martie 2019. În Sala Sporturilor din Brașov vor fi prezente cele mai bune perechi de dansatori din țara noastră. Perechile de top ale României se vor întrece în nu mai puțin de 20 de categorii, primele două poziții din clasament de la fiecare categorie urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale și Europene.

Campionatul Național de Dans Sportiv este organizat de Federația Română de Dans Sportiv în colaborare cu Academia de Dans din Brașov. Evenimentul este structurat în două secțiuni, standard și latino-americane, ambele secțiuni fiind structurate pe categorii de vârstă, la start urmând să se alinieze concurenți între 6 și 54 de ani.

Competitorii se pot înscrie în competiție până în data de 26 februarie 2019, pe site-ul Federației de profil (www.dancesport.ro). Evenimentul va fi coordonat de Otto Varga, directorul de concurs și președintele Comisiei de Competiții, Legitimări, Transferuri și Clasificări în cadrul FR Dans Sportiv, iar președintele juriului va fi Cristian Parnescu. În total, competiția va fi arbitrată de 20 de arbitri din 20 de țări și peste 10 oficiali din România.

Participare selectă la Campionatul Național de Dans Sportiv

Cu numeroase perechi din top 50 mondial, Campionatul Național de Dans Sportiv al României se anunță unul extrem de disputat. La categoria standard publicul va avea ocazia să vadă performând perechile Rareș Cojoc – Andreea Matei, Marco Sirochi – Dora Kilin și Paul Rednic – Roxana Lucaciu.

La categoria latino competiția va fi și mai disputată, cu 4 perechi din top 50 mondial. Ștefan Grigore – Laura Filipescu vor disputa titlul cu perechile Paul Moldovan – Cristina Tătar, Alexandru Miculescu - Andra Păcurar și Mihai Paraschiv – Irina Tudorache, dansatori din elita sportivă mondială.

Open-urile Standard și Latino vor fi structurate pe mai multe categorii de vârstă: de la juvenil – copii I (între 6 și 9 ani), până la seniori II (între 44 și 55 de ani).

Când încep concursurile Campionatul Național de Dans Sportiv

Concursurile vor începe în fiecare zi la ora 10:00 și se vor încheia aproape de ora 23:00, galele finale ale competiției urmând să se desfășoare sâmbătă și duminică de la ora 20:00. Intrarea în mirifica sală de bal ce va fi amenajată în Sala Sporturilor din Brașov se va face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 de lei, care poate fi achiziționat de la casieria sălii.

Joi, 28 februarie 2019, ora 11:00, la Brașov - Hotel Kronwell, Sala Ceremonies, modul C3 , va avea loc conferința de presă care va marca startul oficial al competiției. La întâlnirea cu presa vor participa oficiali ai federației. Accesul reprezentanților media la concurs se va face pe bază de legitimație.

Suntem extrem de încântați să organizăm o competiție de o asemenea anvergură în inima României, la Brașov. Sperăm să avem la start peste 400 de perechi ceea ce va duce la o competiție acerbă pentru primele două poziții ce asigură calificarea la campionatele europene și la mondiale”, a declarat Vasile Gliga, președintele Federației Române de Dans Sportiv.

Campionatul Naţional de Dans Sportiv, 2-3 martie, Braşov

Etichete: campionatul național de dans sportiv , otto varga , vasile gliga , rareș cojoc – andreea matei , marco sirochi – dora kilin , paul rednic – roxana lucaciu.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”