Lionel Messi, Rodrigo de Paul și Tina Stoessel / Foto: Profimedia +Instagram@ Tini Stoessel

Campionul mondial care și-a ”confundat” iubita cu Messi: ”A venit acasă beat. N-am înțeles nimic”

articol scris de Digi Sport
15.01.2023, 23:49
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

După ce Argentina a câștigat Cupa Mondială din Qatar, jucătorii ”Pumelor” au petrecut zile în șir, iar unul dintre campioni a fost protagonistul unui episod absolut hilar.

Rodrigo De Paul și-a ”confundat” iubita cu Leo Messi: ”N-am înțeles nimic”

Rodrigo De Paul (28 de ani), jucătorul lui Atletico Madrid, a fost ”dat de gol” de iubita sa, cântăreața Tini Stoessel (25 de ani). La câteva săptămâni după ce Argentina a cucerit Campionatul Mondial, tânăra a făcut o dezvăluire care a amuzat pe toată lumea.

După ce a sărbătorit titlul mondial câștigat de Argentina, a venit acasă beat. A trebuit să am grijă de el ca de un bebeluș pentru că nu voia să se oprească din cântat. Așa că i-am spus că-l iubesc, ca să-l liniștesc. Atunci el mi-a răspuns: `Și eu te iubesc, Messi`. N-am înțeles nimic”, a dezvăluit Tini Stoessel, potrivit tribuna.com.

Galerie Foto

Totul este cu atât mai amuzant, cu cât De Paul este poreclit ”bodyguard-ul” lui Messi, având în vedere faptul că i-a luat de mai multe ori apărarea căpitanului Argentinei, pe teren, dar și în afara acestuia.

De altfel, în timpul defilării campionilor mondiali cu autocarul descoperit din Buenos Aires, De Paul, vizibil amețit, s-a ridicat și a început să danseze, dar la un moment dat s-a dezechilibrat. Messi a văzut că al său coleg a fost aproape să cadă, moment în care l-a atins cu palma pe picior și i-a făcut, din cap, un semn să se așeze. Mijlocașul s-a conformat imediat și s-a așezat, arătând o dată în plus respectul pe care i-l poartă lui Leo Messi și apropierea dintre ei.

De Paul i-a mulțumit iubitei sale pentru susținerea care i-a arătat-o în timpul Cupei Mondiale din Qatar

Actrița și cântăreața sud-americană a lăsat deoparte toate planurile profesionale și a zburat în Qatar pentru a fi alături de Rodrigo.

De Paul a ținut să-i mulțumească iubitei sale pentru gestul făcut, înaintea semifinalei Argentina - Croația.

”Poza asta e făcută după meciul cu Arabia (n.r. - Argentina - Arabia Saudită 1-2). Când erau mai multe îndoieli decât certitudini, ai luat primul avion și ai venit aici, fără să-ți pese de nimic!

Când mulți au spus tot felul de prostii, tu m-ai prins de mână și mi-ai spus că nu sunt singur. Îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine, că ai trăit alături de mine, pentru puterea de care ai dat dovadă în fața nedreptății și pentru că ești acolo, în liniște, dar mereu acolo.

Când a început această nebunie, ți-am spus că nu te voi dezamăgi, că voi rămâne până în ultima zi și iată că mă țin de cuvânt. Te îmbrățișez curând, mai așteaptă puțin. Mulțumesc. Te iubesc!”, este mesajul postat de Rodrigo de Paul.

Etichete: leo messi , rodrigo de paul , tini stoessel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Cosmin Matei, surprins de victoria la scor cu Farul: ”Nu ne așteptam”. Ce a spus despre cazul său

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

Leo Messi a mers la șefii lui Inter Miami și le-a cerut să transfere un nou star

Foto A intrat pe teren pentru un selfie, dar a aflat imediat de ce bodyguardul lui Messi primește 230.000€ pe lună

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”