Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal / Foto: Captură Digi Sport

Video Căror ucraineni le ia Dragomir bani pe cazare. "Ruşii nu atacau Ucraina dacă nu se înţelegeau cu americanii"

articol scris de Digi Sport
05.03.2022, 11:42
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Dumitru Dragomir (75 de ani) a fost prezent în platoul emisiunii Digi Sport Matinal, iar printre subiectele abordate a fost şi cel legat de refugiaţii din Ucraina

Dintre oamenii care au preferat să fugă din Ucraina din cauza invadării ţării de către Rusia, o parte a ajuns şi în Bucureşti, iar unii au ales să se cazeze la hotelul lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir le ia bani de cazare la hotel doar ucrainenilor "cu maşini luxoase"

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a explicat cărora dintre ucraineni le cere bani de cazare şi cui nu îi ia nimic. Cei care au bani aleg singuri să plătească, pe când celor care sunt în nevoie nu li s-ar cere bani.

În plus, Dumitru Dragomir a avut şi o reacţie controversată atunci a vorbit despre războiul declanşat de către Rusia la adresa Ucrainei. Conform lui Dragomir, ruşii ar fi invadat ţara vecină cu acordul americanilor pentru a câştiga şi unii şi ceilalţi.

"Mulţi, full. Este hotelul full. Cei care au maşini mai luxoase şi, astea, plătesc, restul, nu. Eu nu văd ce intră în parcare? Vin ei şi plătesc. Sunt oameni corecţi. Sunt oameni pricopsiţi. Şi ceilalţi sunt foarte cuminţi, liniştiţi. Sunt necăjiţi, oameni necăjiţi, să ştiţi. Dacă au plecat din ţara lor, şi-au lăsat toată strânsura lor şi au plecat. Alţii au plecat cu bani, cu ceasuri scumpe, cu briliante, cine a avut", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Special. 

Declaraţie controversată a lui Dumitru Dragomir: "Ruşii nu atacau de capul lor Ucraina dacă nu se înţelegeau cu americanii"

"Cred că este o luptă între americani şi ruşi, nu între ruşi şi ucraineni. Ruşii nu avea de unde să aibă ei curaj aşa, de capul lor, în Ucraina dacă nu se înţelegeau cu americanii. Şi câştigă amândoi. Câştigă şi americanii, câştigă şi ruşii, asta e convingerea mea. 

Şi o să tragem noi, o parte din estul Europei, asta este! Asta este o tâmpenie , ce vină au sportivii să sufere? Păi, suferă iar sărăcimea? Numai câţiva câştigă mulţi bani...

Mai ales pe timpul războiului contează să ai bani. Sunt 60 de miliardari, restul sunt milionari. La milionari nu le-au oprit conturile. Să nu crezi că miliardarii nu şi-au împărţit în toate offshor-urile din lumea asta banii, să nu aibă probleme. Şi cum dracu' de au ştiut cu trei zile înainte de au plecat din Ucraina? (n.r. miliardarii din Ucraina care au părăsit ţara)", a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Special.

Afirmaţiile lui Dumitru Dragomir despre refugiaţii din Ucraina şi războiul declanşat de Rusia

Etichete: dumitru dragomir , invadarea ucrainei , rusia razboi , hotel dragomir


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB poate câștiga titlul de campioană, după 9 ani! Câți spectatori sunt așteptați pe Arena Națională

Real Madrid și FC Barcelona, luptă strânsă pentru un puști de doar 12 ani

Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani

”Păi de ce să te schimbi, mă?”. Ciprian Marica știe de ce Dan Șucu ezită să-l numească antrenor pe Marius Șumudică

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZFabuloasă la 55 de ani. Christy Turlington sfidează vârsta într-o ședință foto unică: Să ai regrete este o pierdere de timp

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”