Cătălin Moroșanu, la volan/ foto: Facebook@pg/CatalinMorosanuOficial

Cătălin Moroșanu a mai încasat o lovitură după ”trădarea” lui Sergiu. Prins de Poliție băut la volan

articol scris de Digi Sport
01.05.2021, 11:09
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cătălin Moroșanu a mai încasat o lovitură după ”trădarea” din partea ”călărețului” Sergiu, care a vândut casa unor interlopi. Fostul luptător de K1 a fost prins de Poliție băut la volan.

Sportivul s-a ales cu permisul de conducere suspendat, dar și cu o amendă aferentă. Totul s-a întâmplat zilele trecute pe Bulevardul Decebal din București. Moroșanu a fost oprit de un echipaj de Poliție, pentru un control de rutină. 

Moroșanu a fost de acord, după ce a prezentat actele, să sufle și în etilotest, dar a avut surpriza să se aleagă cu o alcoolemie de 0,04mg alcool pur în aerul expirat.

În aceste condiții, sportivul, care ar fi gesticulat nervos pe durata discuției cu polițiștii, s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile., susține Cancan.

Cătălin Moroșanu: "O să am o discuție cu Sergiu și o să-l întreb: 'Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?'"

În primă instanță, echipa care administrează paginile de social media ale luptătorului a oferit o reacție pe Facebook. Acum, la câteva săptămâni după eveniment, Cătălin Moroșanu a rupt tăcerea. Sportivul a hotărât să discute cu Sergiu pentru a afla cu exactitate motivul pentru care acesta a înstrăinat casa și a dezvăluit că se aștepta cumva la acest deznodământ.

"Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: 'Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?' Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: 'Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii'. Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul", a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Cătălin Moroșanu: "L-am luat dintr-o mahala. Sunt dezamăgit, mi-e milă de copiii lui"

Moroșanu a vorbit despre condițiile precare în care locuia Sergiu Ciobotariu și familia sa înainte ca luptătorul să-i ofere casa. "Moro" s-a arătat dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și a punctat că cei trei copii ai tânărului vor avea cel mai mult de suferit.

"L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?", a adăugat Cătălin Moroșanu.

Cine este Sergiu Ciobotariu, tânărul care a mers călare la maternitate

Până să devină faimos, ”călărețul” Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit o casă cadou, tânărul era recunoscător și promitea că va face totul pentru bunăstarea familiei sale.

Sergiu Ciobotariu a devenit viral pe internet și a emoționat pe toată lumea cu povestea sa. După ce a explicat că a mers călare la maternitate fiindcă nu a avut bani pentru un alt mijloc de transport și pentru că voia să îi ducă soției sale ceva de mâncare, băiatul a spus că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa.

Etichete: catalin morosanu , morosanu permis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”