Câţi bani a cheltuit Corinna Schumacher în 4 ani şi jumătate, de la accidentul lui Michael

03.08.2018, 17:33
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Jurnaliştii de la irishmirror.ie au pus cap la cap informaţiile pe care le deţin până în prezent despre ceea ce s-a întâmplat cu Schumacher după nefericitul accident de schi. Corinna, soţia lui, face tot posibilul ca legendarul pilot să fie din nou o persoană normală şi a cheltuit până acum 20 de milioane de lire pentru a-i acorda cea mai bună îngrijire.

Misterul din jurul stării lui Schumacher se menţine, în condiţiile în care familia fostului mare pilot de Formula 1 este extrem de discretă în privinţa progreselor pe care le face. Un lucru e cert. Dacă medicina îl poate salva pe Schumi, cu siguranţă că acest lucru se va întâmpla. Asta pentru că soţia sa, Corinna, a făcut eforturi titanice pentru ca Michael să se bucure, clipă de clipă, de cele mai bune metode de recuperare.

Ziariştii de la irishmirror.ie notează, într-un material apărut astăzi, că familia a cheltuit cel puţin 20 de milioane de lire pentru perioada de convalescenţă a lui Schumacher. S-a luat în calcul chiar, la un moment dat, ca Michael să fie dus în SUA, lângă Texas, pentru un tratament de specialitate. În cele din urmă, s-au făcut toate eforturile ca Schumi să se bucure de acel tratament, acasă, la reşedinţa din Elveţia.

Chiar dacă nu există multe date legate de starea lui de sănătate, interesul rămâne unul ridicat din partea fanilor. Un doctor renumit a vorbit deschis despre ce se întâmplă în această perioadă cu Michael Schumacher (49 de ani).

"Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare.

În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră", a precizat profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in descifrarea starii comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be și preluat de ziare.com.

Michael a suferit un sever traumatism cranian după ce s-a accidentat grav în timp ce schia în staţiunea Meribel, pe 29 decembrie 2013. El a stat în comă circa 6 luni, iar apoi s-a aflat într-o stare "vegetativă" şi recuperarea lui a continuat cu paşi mici.

Etichete: michael schumacher , schumacher , corinna schumacher , schumacher corinna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

8 bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi ”pe tarabă” în luna mai. Câți bani se estimează că va lua familia

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”