Cristi Tănase / Foto: Captură Digi Sport

Ce a spus Anamaria Prodan când a văzut imaginile cu Cristi Tănase întins pe hol

articol scris de Digi Sport
14.02.2024, 13:00
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Anamaria Prodan (51 de ani), agent de jucători, a văzut imaginile cu Cristi Tănase (36 de ani) întins pe hol în fața ușii apartamentului său și a reacționat.

Galerie Foto

După ce imaginile au devenit virale în mediul online, Cristi Tănase a explicat motivul pentru care era întins pe hol și sângera.

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase

Anamaria Prodan este de părere că fostul fotbalist de la FCSB trece printr-un moment dificil din cauza faptului că ar fi încheiat-o brusc cu ”sportul-rege”.

Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații.

El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu. A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă.

El este un bărbat puternic. Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă.

Sunt mulți care ajung în situația asta. Eu am luptat mereu ca jucătorii pe care îi impresariez să facă școală, să aibă o meserie. În America, toți marii sportivi merg la școală. Nu mai sunt vremurile când făceai fotbal sau sport și nu te mai interesa nimic. Trebuie să ne implicăm toți și să îl ajutăm să treacă peste momentele astea. El este un om incredibil, are un suflet incredibil”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Playsport.

Cristi Tănase: "Soţia dormea! Nu auzea telefonul!"

Galerie Foto

Cristi Tănase a explicat ce făcea soția sa, în momentul în care el aștepta pe holul blocului să i se deschidă ușa. Aceasta dormea la acea oră și nu auzea telefonul, însă "Dodel" spune că nu a făcut scandal pentru a-i deranja pe vecini.

  • Adina Maria, partenera lui Cristi Tănase, este însărcinată și-i va dărui lui ”Dodel” primul copil. Este make-up artist și e pasionată de antrenamentele la sala de forță

"Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soţia dormea! Nu auzea telefonul. Am zis că aştept şi eu până răspunde. Am bătut la uşă”, a spus Cristi Tănase, potrivit Antena Stars.

MM Stoica a reacționat în cazul lui Cristi Tănase

Galerie Foto

Unul dintre cei care s-au poziționat de partea lui Cristi Tănase este MM Stoica, oficialul celor de la FCSB. Cei doi au lucrat împreună la formația roș-albastră, iar managerul general al clubului a ținut să-l pună la zid pe cel care a publicat filmarea în care "Dodel" apare în ipostaze tulburătoare.

"Numai sensibili peste tot. Numai neprihăniți, numai sfătuitori de bine. Lehamite și judecăți aspre.

Eu, fără să fiu fan alcool, recunosc că m-am îmbătat de multe ori. M-am pus și pe jos, uneori era cea mai sigură poziție.

P.S. Nu spun că ar trebui să pățească ceva ăla de a filmat. Spun doar că e un gest mizerabil, așa cum - probabil - e și caracterul lui", a scris MM Stoica, pe Facebook.

Etichete: cristi tanase , anamaria prodan , cristi tanase viral


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Răzvan Lucescu la PAOK, înaintea meciului care decide titlul în Grecia

Real Madrid i-a trimis contractul jucătorului și așteaptă un răspuns

La 4 zile după "cea mai urâtă experiență din carieră", antrenorul lui Drăgușin și-a decis viitorul

Galerie Foto Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury și este noul campion mondial absolut. Decizie controversată

Citeşte şi

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Soția lui Cristi Tănase a spus totul: ”A strâns-o de gât! S-a repezit la mine”. De ce ar fi ”Dodel” extrem de violent

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină