Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Ce a spus Gigi Becali la Poliție, după ce în ziua precedentă își schimbase declarația în decurs de câteva ore

articol scris de Digi Sport
13.11.2023, 12:40
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Duminică, 12 noiembrie, Gigi Becali (65 de ani), aflat la volanul unui Rolls Royce Ghost Black Badge în valoare de 500.000 de euro, a fost implicat într-un accident rutier pe centura Capitalei.

Gigi Becali, la Poliție, la 3 dimineața: "Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el"

Galerie Foto

Luni, în jurul orei 3 dimineața, Becali a mers la sediul Poliției din localitatea Pantelimon, unde a fost testat pentru consumul de droguri și alcool.

Imediat după accident, patronul roș-albaștrilor le-a declarat jurnaliștilor Digi24 că se afla pe scaunul din dreapta, dar la câteva ore afaceristul s-a răzgândit și a spus că de fapt el era la volan.

La Poliție, Gigi Becali a mers pe aceeași variantă: el se afla la volan, în momentul accidentului.

Păi, le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el. Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit.

Îl îndrum, pe cel care a făcut asta, vede acum la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Gigi Becali, la Poliție

Ce a făcut șoferul din cauza căruia Gigi Becali a intrat în șanț și și-a avariat ”bestia” de 500.000 de euro: ”Nemernic!”

Galerie Foto

Mașina patronului de la FCSB, o adevărată ”bestie”, Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro, a părăsit carosabilul și a suferit avarii, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai sus.

Gigi Becali susține că a ajuns cu mașina în șanț pentru că, în timp ce era în depășire, un alt șofer a intrat și el pe contrasens și, pentru a evita o coliziune, a tras de volan și a ieșit de pe carosabil.

Patronul de la FCSB susține că celălalt șofer a fugit, motiv pentru care l-a numit ”nemernic”.

Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț.

Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț.

Mașina? Doar roțile (n.r - sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a spus Gigi Becali, citat de GSP.ro.

Gigi Becali are ”bestie” de 500.000 de euro

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Mașina care costă 500.000 de euro prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Galerie Foto

Gigi Becali este un împătimit al mașinilor și, în general, al bunurilor de lux și a obișnuit să-și facă apariția la volanul unor autoturisme foarte scumpe.

Etichete: gigi becali , politie , accident auto


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Exclusiv Adrian Mihalcea a semnat: ”Nimeni nu o să mă dea afară”

Live Video Simona Halep - McCartney Kessler, ACUM pe Digi Sport 2, în turul 1 la Trophee Clarins

Patronul din SuperLiga care vrea 7 fotbaliști de la FCU Craiova: ”Vai, vai, vai!”

Citeşte şi

Denis Alibec i-a răspuns lui Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului nu a rămas dator

Video Gigi Becali, glumă după glumă după ce a ieșit din post: a spus cum vrea să numească stadionul de 100.000 de locuri

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat