Jocuri de noroc / Foto: Profimedia

Exclusiv Ce face la 34 de ani fotbalistul român pe care jocurile de noroc l-au împins pe marginea prăpastiei: ”Am făcut alegeri greșite”

articol scris de Digi Sport
28.03.2023, 18:03
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

A ieșit din Iad și e din nou cu picioarele pe pământ. Ionuț-Andrei Mihai (34 de ani) este doar unul dintre numeroasele cazuri de fotbaliști care și-au ratat cariera din cauza jocurilor de noroc.

Fost junior la FC Național sau Rapid, Mihai a fost unul dintre cei mai promițători atacanți ai generației sale, internațional U17, însă nu și-a fructificat potențialul peste medie. A devenit dependent de jocuri de noroc, iar acest fapt l-a împins să facă gesturi de care nu credea că e capabil.

  • CS Alexandria, CS Predeal, Inter Gaz, Ceahlăul, CS Snagov, CS Buftea sunt echipele la care a evoluat Ionuț-Andrei Mihai.
  • 87 de partide și 45 de reușite sunt cifrele lui Ionuț Mihai la nivelul Ligii 3.

Galerie Foto

Jocurile de noroc i-au ”îngropat” cariera de fotbalist, dar a renăscut și vrea să devină antrenor: ”Mi-ar plăcea să ajung la Rapid”

A pierdut tot, dar a luat-o de la început. Nu a mai călcat în cazinou de câțiva ani, iar din 2020, Ionuț Mihai locuiește în Anglia și, după ce a încercat mai multe joburi, a hotărât să revină la sportul pe care l-a iubit din copilărie.

A făcut demersurile necesare pentru a obține carnetul de antrenor și, datorită sistemului bine pus la punct din Regatul Unit, mai multe cluburi de pe lângă Sunderland l-au contactat deja pentru a iniția în tainele ”sportului rege” puștii care vor să ajungă noii Beckham, Rooney sau Kane.

Țelul său este unul bine definit: vrea să ajungă până la Licența Pro și, de ce nu, la un moment dat, să fie tehnicianul echipei pe care o susține, Rapid.

Am obținut carnetul de antrenor și aștept cu nerăbdare să pregătesc prima mea grupă de copii. Fac asta din pasiune, fotbalul a fost prima mea mare dragoste. În plus, știu drumul pe care un fotbalist trebuie să-l parcurgă pentru a ajunge în top.

Sunt un om care a făcut multe alegeri greșite în trecut și sper că experiențele mele din fotbal și nu numai vor ajuta alți oameni. Mi-ar plăcea să antrenez Rapidul într-o zi, pe un Giulești arhiplin. Îmi doresc să ajung să creez o atmosferă frumoasă în vestiar, la fel ca Marius Șumudică.

Iar copiii să fie tot atât de entuziasmați precum eram eu, înainte de un antrenament cu el. Acum cântăresc propunerile primite și abia aștept să încep, apoi voi lua Licența C. Sunt puțin diferite criteriile de licențiere în Marea Britanie, dar îmi doresc să fac toți pașii necesari pentru a mă apropia de îndeplinirea visului meu”, a spus Ionuț Mihai, pentru digisport.ro.

Ionuț Mihai, fotbalistul care a ajuns star de videochat: ”Câștigam mai bine decât din fotbal”

În urmă cu aproximativ doi ani, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru digisport.ro, Mihai povestea ce a ajuns să facă în urma dependenței de jocuri de noroc: "Se auzise că făcusem ceva rău la Ceahlăul (n.r.- i-a furat banii unui coleg) și toți se fereau de mine. Am mai jucat la Buftea, din nou la Snagov și m-am lăsat. În 2015, am vrut să revin, am dat probe la Rapid și FC Argeș, dar nu s-a materializat nimic.

Așa că am ales să plec să lucrez in Anglia, dar munca era grea și prost plătită, iar eu aveam nevoie de mulți bani pentru a-mi întreține dependența deja instalată de jocuri de noroc. M-am întors în România și am întrat în lumea videochat-ului și a banilor nemunciți. Câștigam mai bine decât din fotbal, dar în loc să fiu în direct la televizor o dată pe săptămână, eram live în fiecare zi pe un ecran mai mic", își amintea cu un zâmbet amar Mihai.

Ajuns la 34 de ani, Ionuț-Andrei Mihai trăiește cu multe regrete și întrebări, însă spune că viața lui a luat-o în cele din urmă pe un făgaș normal, a devenit tată și, pe lângă noul drum ales în lumea fotbalului, vrea să ajute persoanele ale căror viață le-a fost dată peste cap de diferite adicții.

Etichete: jocuri de noroc , ionut andrei mihai , fotbalist jocuri de noroc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă