Ce înseamnă pentru tine RESPONSABILITATEA?

articol scris de Digi Sport
24.11.2021, 10:00
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

DIGI organizează în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2021, pentru al treilea an consecutiv, studiul „Ce înseamnă pentru tine RESPONSABILITATEA?”, prin intermediul căruia respondenții sunt invitați să completeze un scurt chestionar și să își exprime opinia cu privire la cele mai importante domenii în care ar trebui să se implice o companie responsabilă, din punct de vedere social.

Chestionarul poate fi accesat pe site-ul DIGI.ro.

Studiul își propune să identifice interesele și preocupările publicului, în domeniul responsabilității sociale și, totodată, să evalueze percepția acestuia asupra proiectelor implementate și susținute de companie în ultimul an.

În 2021, DIGI a continuat să se implice în cauze care au avut impact important asupra angajaților, abonaților săi și față de întreaga comunitate, pentru care a realizat proiecte atât în domeniul sănătății (#DigiWell), cât și în cel al educației (#DigiEdu), al sustenabilității (#DigiBenefit) și digitalizării, pentru creșterea calității vieții și a integrării (#DigiActiv).

Printre proiectele importante derulate în 2021, amintim de cele cinci campanii de imunizare colectivă împotriva virusului SARS-CoV-2, organizate pentru angajații DIGI și familiile acestora, într-unul dintre sediile Grupului din București și în Vâlcea. Acțiunile au fost realizate cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică.

O inițiativă de tradiție a companiei este susținerea Cursei Roz, organizată în luna octombrie, denumită și Luna Internațională a Conștientizării, Prevenției și Luptei împotriva Cancerului de Sân. Pe parcursul celor 4 ani de parteneriat între DIGI și Asociația Casiopeea, din donațiile făcute de companie, s-au oferit beneficiarelor asociației peste 40 de proteze mamare.

De asemenea, DIGI a organizat și în acest an o nouă ediție DIGI Donează Viață, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, pentru a crește gradul de conștientizare a angajaților în legătură cu necesitatea donării de sânge și stimularea participării recurente a acestora.

Totodată, prin parteneriatul cu Asociația Salvați Copiii, compania a continuat și în 2021 să ofere suport la 0800.070.009 - Family Tel, linia telefonică gratuită, unde părinții și tutorii copiilor au putut suna pentru a fi consiliați psihologic și ajutați să gestioneze cât mai bine starea emoțională a copiilor, conform unui protocol specific situațiilor generate de criză.

Un alt proiect de referință este DIGI CoRRRner, o inițiativă de încurajare a comportamentului eco-responsabil, prin care au fost amenajate spații de colectare în toate cele 458 de magazine din rețeaua DIGI. Compania a implementat cu succes proiectul în doar 10 luni de la lansare, asigurând, inclusiv pentru angajați, centre de colectare în sediile din București.

Grupul DIGI a continuat și în 2021 să ajute comunitățile aflate în nevoie, respectiv categoriile vulnerabile reprezentate de familiile din zonele rurale și izolate, oferindu-le servicii de telecomunicații necesare continuării școlii.

DIGI, profil de companie responsabilă și implicată în problemele comunității

În 2020, 81% dintre respondenți au evaluat DIGI drept o companie „categoric responsabilă” sau „mai degrabă responsabilă” din punct de vedere social. În privința domeniilor în care ar trebui să se implice companiile, în viitor, prin proiectele de CSR, respondenții au nominalizat educația de masă (39%), urmată de protecția mediului (37%), sănătate (19%), artă-cultură (3%) și sport (2%).

Despre DIGI

Grupul DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2020.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, DIGI a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Etichete: campanie digi , studiul ce inseamna responsabilitatea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

CSA Steaua, sancționată: fără spectatori și amendă mare

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Andrea Compagno a trimis ”săgeți” către Gigi Becali, la două zile după ce FCSB a devenit campioană

Ancelotti i-a dat replica lui Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Regret că nu mai știu germană!”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală