FOTO: Antonela Roccuzzo / Bret Contreras Instagram

Ce scrie presa din Spania despre soția lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo

articol scris de Digi Sport
16.12.2023, 14:54
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Lionel Messi (36 de ani) a semnat în vară cu Inter Miami și s-a mutat în SUA, alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, și de cei 3 copii, Thiago, Mateo and Ciro.

Antonela Roccuzzo se antrenează alături de Bret Contreras

Galerie Foto

De când s-a mutat la Miami, Bret Contreras a fost antrenorul personal al Antonelei Roccuzzo, scrie Marca.

Soția fotbalistului argentinian a postat, pe rețelele sociale, a poză alături de Leo Messi și de Bret Contreras, cunoscut și ca "The Glute Guy".

Antonela Roccuzzo a ținut neapărat să-și păstreze forma fizică de invidiat și a apelat la serviciile celebrului antrenor de fitness. Ea se antrenează alături de Bret Contreras chiar la sala de forță a acestuia, numită Glute Lab, mai scrie sursa citată.

"De când Antonela și Leo s-au mutat la Miami, în vară, Bret a fost antrenorul ei. Specialitatea lui Contreras este să-și ajute clienții, în special femei, să-și lucreze mușchii fesieri. Roccuzzo a postat niște poze și clipuri de la antrenamente.", scriu cei de la Marca.

Bret Contreras (foto jos) este un antrenor personal originar din Miami. El deține site-ul "Booty by Bret", unde oferă sfaturi despre cum să-ți modelezi fesierii cu doar 3 ore de antrenament pe săptămână.

Numită ”amanta” lui Lionel Messi, a decis să rupă tăcerea și să spună totul

Galerie Foto

Lionel Messi (36 de ani) este implicat, fără voia sa, într-un scandal imens.

Publicația braziliană Direto Do Miolo scrie că Lionel Messi a înșelat-o pe Antonela Roccuzzo și că cei doi se află ”în pragul divorțului”.

Sursa citată a transmis că Lionel Messi și-a înșelat soția cu Sofia Martinez, o jurnalistă din Argentina, apropiată de echipa națională.

La mai puțin de o săptămână de la apariția articolului, Sofia Martinez (FOTO, în galeria de mai sus) a rupt tăcerea și a comentat speculațiile privind o posibilă relație cu Lionel Messi.

Nu, nu e nimic adevărat. Leo îi tratează pe toți jurnaliștii foarte bine, cei care se comportă frumos cu el, pentru că îi plac. Singura diferență la mine este că sunt femeie, astfel că pot apărea astfel de lucruri”, a spus Sofia Martinez pentru ”Generation F”, citată de Pure People.

Etichete: lionel messi , antonela roccuzzo , bret contreras


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce rol va avea Mircea Lucescu în noul Rapid, condus de Neil Lennon: Dan Șucu a dezvăluit strategia

În minutul 53, Bologna - Juventus era 3-0. Cât s-a terminat

Malcom Edjouma, OUT!

"Nebunie!" Imaginile cu Răzvan Lucescu au fost publicate și fac înconjurul lumii

Citeşte şi

Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”