Mihaela Buzărnescu / Foto: @miki.buzarnescu

Ce spune Cristian Andrei despre Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca

articol scris de Digi Sport
05.04.2022, 15:09
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Relația dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca s-a încheiat, iar jucătoarea de tenis l-a acuzat pe fotbalistul Chindiei că a "umilit-o".

Ce spune Cristian Andrei despre Mihaela Buzărnescu

Galerie Foto

Cristian Andrei a vorbit pe marginea acestui subiect și a afirmat că "Miki" este mult mai bine în prezent, tocmai pentru că a făcut respectivele dezvăluiri.

Cunoscutul psiholog a precizat că din momentul în care sportiva a făcut acele dezvăluiri, ea nu ar mai trebui să fie victimizată de către ceilalți.

"Poate profesional a afectat-o până acum. Dacă o va afecta negativ și de aici înainte, de vină vor fi ceilalți oameni care au aflat. Dacă lumea o atacă sau o acuză de ceva, o va afecta mai mult decât ce s-a întâmplat până acum.

De aceea, oamenii trebuie să fie alături de ea și să-i selecteze competențele ei, ce știe ea să facă mai bine și nu să o revictimizeze. Adică există riscul acesta, care înseamnă să-i tot reamintești ce a fost și să o tratezi și tu cum a tratat-o acela", a declarat Cristian Andrei, pentru playsport.ro.

Marco Dulca a reacționat după ce Mihaela Buzărnescu a spus că a îndurat ”insultele și umilințele”

Galerie Foto

Marco Dulca (22 de ani), mijlocașul celor de la Chindia Târgoviște, a venit cu prima reacție după ce a fost acuzat de ”abuz mental” de către Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 121 WTA), fosta sa parteneră de viață.

După ce Mihaela Buzărnescu a afirmat pe Instagram că fiul lui Cristi Dulca a ”umilit-o” în relația pe care au avut-o, Marco spune că nu vrea să își spele rufele în spațiul public și îi urează succes în viață jucătoarei de tenis.

Eu niciodată nu mi-am spălat rufele în public sau în presă. Orice am avut de rezolvat, am rezolvat cu persoana respectivă față în față. Nu-s genul, am o educație… lumea mă cunoaște.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre acest subiec. Ok, ea asta a ales (n.r. să-și spele rufele în public). Acum, fiecare cu alegerile lui. Eu îi urez multă baftă”, a declarat Marco Dulca, pentru Fanatik.

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit abuzurile la care a fost supusă de Marco Dulca

Acum câteva zile, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au decis să pună capăt relației care dura de câteva luni. La scurt timp după ce și-au șters fotografiile pe care le aveau împreună, jucătoarea de tenis a publicat un mesaj în care a dezvăluit dificultățile pe care le-a trăit în relația cu tânărul internațional român.

Aceste ultime șase luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Etichete: mihaela buzărnescu , marco dulca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

Galerie Foto Știm care sunt ultimele modificări la stadionul lui Real Madrid! Cum arată noua ”bijuterie” a madrilenilor

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

Citeşte şi

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”