Sorin Comșa, înainte și după concursul de dat palme / Foto: Instagram / colaj Digi Sport

Ce studii are și cu ce se ocupa Sorin înainte să fie desfigurat și să ajungă celebru la nivel mondial

articol scris de Digi Sport
23.01.2023, 16:47
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Sorin Comșa (24 de ani) a câștigat concursul de dat palme organizat de promoția românească de MMARXF, și notorietatea sa ”a explodat”.

Ce făcea Sorin Comșa înainte de a deveni cunoscut la nivel internațional: ”În ultimul an, nu prea am muncit”

Galerie Foto

Pe lângă cei 5.000 de euro (circa 25.000 de lei) pe care i-a încasat după ce l-a învins în finală pe Alexandru Gorczyca (25 de ani), Comșa a câștigat mult și la capitolul faimă, în special datorită modului în care arăta la finalul competiției mai puțin obișnuite. Presa internațională a scris despre el, iar legendarul Conor McGregor i-a transmis un mesaj.

La aproximativ o săptămână de la eveniment, Sorin Comșa a acordat un interviu în care a dezvăluit mai multe detalii necunoscute din viața sa de dinainte de ”celebritate”.

Am terminat un liceu, am luat Bacalaureatul. Am practicat lupte libere, apoi am început cu powerlifting-ul. După, m-am ținut de sport, de sala de fitness, pentru mine.

Deocamdată, nu activez în niciun domeniu. Înainte să vin la concurs eram acasă, am fost o lună în Germania la muncă. În rest, în ultimul an, nu prea am muncit”, a spus Sorin Comșa, la podcastul ”Fără Mănuși”.

Sorin Comșa, ”campionul la dat palme”, visează să lupte în MMA

Comșa și-a mai revenit din punct de vedere fizic și a anunțat că vede concursul de dat palme ca o rampă de lansare spre o altă carieră: aceea de luptător de MMA.

Mă uit și la meciurile de box, îmi plac, dar cred că mă voi îndrepta către luptele în cușcă”, a transmis Sorin Comșa.

Rămâne de văzut dacă forța de care a dat dovadă și rezistența la durere vor fi suficiente pentru a avea succes într-un sport cu totul diferit, care necesită mult antrenament și tehnici care se dobândesc în ani de pregătire.

Gorczyca l-a desfigurat pe Comșa, dar l-a lăsat să plece acasă cu cei 5.000 de euro: ”Nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”

Galerie Foto

Adversarul lui Sorin Comșa din finala competiției RXF a fost Alexandru Gorczyca, cel care, deși a pierdut, a avut mai puțin de suferit din punct de vedere fizic decât campionul.

Gorczyca a postat un scurt clip video, în care a explicat de ce a luat decizia să se retragă și să-l lase pe adversarul său să ia marele premiu.

Așa arăt eu după competiția de slap, nu vreau să știu cum arată colegul. Am renunțat pentru că mi-era milă, nu că nu mai puteam. Am o umflătură, îmi va trece.

Respectul meu pentru el, a dus bine, un bun încasator, lovește destul de tare. Sper să înțelegeți de ce am renunțat, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”, a spus Alexandru Gorczyca.

Etichete: sorin comsa , rxf , concurs de dat palme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”