Andy Murray și-a găsit verigheta pierdută / Sursa foto: Instagram @andymurray

Foto Ce ușurare! Andy Murray și-a recuperat deja verigheta pierdută: "Adidașii încă put în ultimul hal, dar s-au întors!"

articol scris de Digi Sport
08.10.2021, 14:23
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Andy Murray (34 de ani, 121 ATP) a cerut ajutorul internauților joi, după ce și-a pierdut verigheta atașată de unul dintre adidași.

Tenismenul britanic își prinsese simbolul legăturii cu soția sa de șiretul adidașilor pe care i-a lăsat la uscat sub mașina sa, dar s-a trezit fără aceștia la finalul unui antrenament pentru Indian Wells.

Andy Murray și-a găsit verigheta pierdută la un antrenament pentru Indian Wells

La doar o zi după această pățanie, fostul lider mondial a reușit să găsească atât perechea de adidași, cât și verigheta. Atletul a postat un videoclip pe contul său personal de Instagram, în care s-a arătat fericit de faptul că și-a recuperat bunurile.

"Bună tuturor, sper că sunteți bine, vreau să trimit un mesaj rapid prin care să vă mulțumesc pentru toate mesajele și pentru faptul că ați distribuit povestea cu adidasul și verigheta. A trebuit să dau câteva telefoane astăzi și să vorbesc cu cei de la securitate despre tot, așa că am un mic anunț pentru toată lumea.

Vă vine să credeți? Încă put în ultimul hal, dar adidașii s-au întors, verigheta s-a întors, iar eu am intrat înapoi în grații. Să mergem!", a transmis britanicul.

Andy Murray și-a supărat soția, după ce a pierdut verigheta într-un mod bizar: "Sunt un idiot!"

Tenismenul britanic a povestit că s-a antrenat la temperaturi foarte ridicate, de 38-39 de grade Celsius, astfel că încălțările sale au devenit "umede și urât mirositoare", iar în lipsa unui balcon s-a gândit că ar fi o idee bună să lase pantofii sport la aerisit chiar sub mașina sa, care a fost parcată în fața hotelului.

În dimineața următoare, pantofii sport ai lui Murray nu mai erau sub mașină, cum nu se mai afla nici verigheta acestuia, care era legată de unul dintre pantofi, scrie The Guardian, care citează declarațiile tenismenului.

"Pantofii mei sport au fost furați, așa că am mers la un magazin de acolo și am luat o pereche diferită, o altă marcă. Nu e ideal, dar nu e capătul lumii.

Când mă pregăteam de antrenament, preparatorul fizic mi-a spus: 'Unde ți-e verigheta?'. Mi-am dat seama că am legat verigheta de pantof când jucam pentru că nu pot să mă antrenez cu ea pe mână. Deci da, mi-a fost furată și verigheta", a declarat Murray.

Etichete: andy murray , kim sears , verigheta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”