Avocatul Cristobal Martell a renunțat să-l mai apere pe Dani Alves / Foto: Profimedia

Celebrul avocat al lui Dani Alves l-a abandonat pe fotbalist + Mesajul transmis de Ney, fratele fotbalistului

articol scris de Digi Sport
05.10.2023, 14:05
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Avocatul catalan Cristobal Martell a acceptat la finalul lunii ianuarie 2023 să preia cazul în care celebrul fotbalist Dani Alves (40 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani de agresiune sexuală, într-un club de noapte din Barcelona.

Fapta pentru care este acuzat s-a produs pe 30 decembrie, iar arestarea pe 20 ianuarie.

Avocatul Cristobal Martell, celebru în Spania, a renunțat la ”Cazul Dani Alves”

Cunoscut pentru abilitatea cu care își apără clienții și rezultatele bune obținute de-a lungul anilor, Martell a renunțat acum la apărarea lui Dani Alves, iar jurnaliștii spanioli apreciază că decizia ar fi venit după ce s-a convins că fotbalistul nu are cum să scape de condamnare. Și  preferă ca acest caz, care în acest moment nu a ajuns în instanță, să nu existe în CV-ul său, notează AS.com.

Conform legii din Spania, brazilianul, care și-a schimbat în mai multe rânduri declarațiile legate de incident, riscă până la 12 ani de închisoare. Din momentul arestării, Alves a făcut mai multe încercări de a fi anchetat în stare de libertate, dar instanța a refuzat de fiecare dată, iar el a rămas închis la Brians 2, închisoare în care sunt ținuți prădătorii sexuali.

Procesul este programat să înceapă în ianuarie 2024, în Barcelona.

Mesajul transmis de Ney, fratele lui Dani Alves

Nu înceta niciodată să crezi în Dumnezeu, chiar și atunci când totul în jurul tău pare să se prăbușească.

Continuă să te rogi! Dumnezeu deschide căi pentru cei care nu renunță în fața provocărilor. Noapte bună!”, a scris Ney Alves pe Instagram.

Mesajul postat de Ney Alves după ce avocatul Cristobal Martell a renunțat să-l mai apere pe Dani Alves / Foto: Instagram @neyalves

Cifrele fotbalistului Dani Alves

În momentul arestării sale, Dani Alves era legitimat la echipa mexicană UNAM Pumas, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Bahia, FC Sevilla, FC Barcelona, Juventus, PSG și Sao Paulo.

Dani Alves a cucerit nu mai puțin de 43 de trofee și a fost depășit de Messi abia după ce acesta din urmă a câștigat un trofeu cu Inter Miami. Printre distincțiile cucerite are trei UEFA Champions League și șase campionate cu FC Barcelona.

Pentru naționala Braziliei, fundașul dreapta a strâns 126 de selecții și 8 goluri. A câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2021 și mai are două trofee Copa America și două Cupe ale Confederațiilor.

Etichete: dani alves viol , cristobal martell , ney alves


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 1-0, ACUM, la Digi Sport 1. Giuleștenii au deschis scorul rapid

Video Imaginile bucuriei! Cum au sărbătorit fanii și jucătorii lui Manchester City titlul de campioană

Video Primul meci ca titular, prima gafă pentru Andrei Vlad! Marcatorul a cerut schimbare imediat după gol

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian