Ilie Dobre, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal / Foto: Digi Sport

Exclusiv Celebrul Ilie Dobre a explicat povestea viralului "Rostel ... Rostelamşiş, ăăăă, din.. ia uite, mă!"

12.10.2019, 11:20
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Celebrul comentator Ilie Dobre (66 de ani), intrat în Cartea Recordurilor, a povestit momentul petrecut în studioul Radio România Actualități, devenit viral pe net, când într-o transmisiune în direct, s-a încurcat la pronunția numelui echipei de handbal Rostselmash Rostov pe Don. 

Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal, Ilie Dobre, care a venit cu cea de-a 47-a sa carte, ”Paradisul însângerat”, a vorbit deschis despre acel moment care i-a marcat cariera. A fost anul în care Rapid a și câștigat Cupa IHF. La una dintre emsiunile de după-amiază de la Radio România Actualități, moderată de către Ruxandra Săraru, Ilie Dobre a avut de prezentat rubrica de știri sportive.

Ilie Dobre: ”Despre handbal. S-au... stabilit azi datele și locurile de... disputare a finalelor cupelor europene de handbal feminin. În Cupa Federației Internaționale de Handbal, Rapid va juca primul meci cu formația franceză Dijon, în Sala Rapid.

"În Cupa... ăă, Cupelor, Rostel... Rostelamşiş, ăăăă din.. ia uite, mă”.

Ruxandra Săraru: ”Deci, haideți să descifrăm împreună Ilie Dobre”.

Ilie Dobre: ”Da. Rostelamşiş, ăăă, cu.. Don va juca cu formația, ăă, germană, ăăă”.

Ruxandra Săraru: ”Eu propun, până îți verifici tu notițele, să-i dăm legătura lui Doru Dinu Glăvan, aflat lângă piscina olimpică din Pitești”

Ruxandra Săraru: ”Acum revenim la informația lui Ilie Dobre”.

Ilie Dobre: ”Deci, da, în Cupa... ăăăă, la Cupa Federației Internaționale de Handbal feminin, Rude, ăă, Ru, formația...”

Ruxandra Săraru: ”Ce înseamnă...”

Ilie Dobre: ”ăăăă”

Ruxandra Săraru: ”Ilie Dobre, e zi cu ghinion, este 13 aprilie”.

”Spun eu ce s-a întâmplat. Mereu mi s-a pus această întrebare. A fost o periodă când se disputa Campionatul Mondial de Fotbal si noi la radio, pe atunci, rămăsesem doar doi oameni, eu și Dan Voicilă. Făceam emisiuni non-stop, dar mai mult făceam eu, pentru că Dan Voicilă era șeful secției.

Într-o zi mi s-a făcut rău și nu am nimerit numele celor de le Rostselmash Rostov pe Don. A fost un moment care m-a tulburat. Au apărut vorbe că Ilie Dobre s-a îmbătat. Exclus! Eu nici măcar nu m-am amețit vreodată”, a povestit Ilie Dobre, la Digi Sport.

Ilie Dobre a dezvăluit cum a ajuns acel moment să devină viral pe net

Comentatorul radio a dezvăluit și cum a ajuns acel moment să fie viral pe internet. ”Au fost unele răutăți plecate de la colegi de-ai mei, dar nu dau nume! Asta este. Dacă eu făceam zi și noapte emsiuni, organismul are și el limitele lui, nu?

Eu nu sunt supărat pe nimeni, am luat totul ca pe un divertisment. A făcut tapaj mult acel moment. Dar mi-am asumat, face parte din cotidian”, a mai spus Ilie Dobre.

AUDIO cu momentul în care Ilie Dobre s-a încurcat, în direct la Radio România Actualități

Etichete: ilie dobre , gafe ilie dobre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câți bani va primi FCSB pentru titlul de campioană! Potul cel mare vine din Champions League

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”