Alexandra Ianculescu / Foto: Instagram @speed_skater

Cine e Alexandra Ianculescu, sportiva care a reprezentat România la JO, dar care face bani acum din mediul online

articol scris de Digi Sport
11.02.2023, 17:46
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Alexandra Ianculescu (31 de ani), sportiva care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, în 2018, și a încheiat pe locul 31, ultimul, la patinaj viteză pe distanţa de 500 de metri, era o persoană puțin cunoscută în România.

Cine e Alexandra Ianculescu, sportiva care a reprezentat România la JO, dar care face bani acum din mediul online

Galerie Foto

Alexandra a devenit însă un ”nume” după ce a ales să povestească tuturor cum a decis să-și schimbe radical viața, împinsă de la spate de greutățile vieții.

Stabilită de ceva timp în Olanda, Alexandra și-a descoperit pasiunea pentru ciclism, dar viața ei s-a schimbat cu 180 de grade în vara lui 2021, când și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți. Acolo, urmăritorii îi pot vedea postările doar în schimbul unui abonament lunar, ea a avut succes, astfel că problemele financiare au dispărut pentru româncă.

Ianculescu nu a renunțat însă la sport. Acum participă la tot felul de competiții de ciclism.

Ianculescu nu s-a ferit să spună lumii întregi de ce a ales acest ”drum”.

”De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. În 2021  am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă”, a spus Ianculescu, potrivit viva.ro.

Cine e Alexandra Ianculescu: ”Nu trebuie să-mi mai iau trei slujbe part-time cum făceam în trecut”

Sportiva, care vorbește mai multe limbi străine, nu a luat așa ușor decizia de a intra în mediul online. Ea nu știa exact cum va fi ”primită” de către fani, plus că se temea și de faptul că imaginea sa ar putea fi afectată. Apoi, însă, a dat de ”gustul” banilor și a prins curaj pentru a continua.

”Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut bani în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum, pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time.

Îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele. Nu trebuie să-mi mai iau trei slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream visele Olimpice.

Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a scris ea pe Facebook

Etichete: alexandra ianculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină