Vlada Sedan / Foto: Intagram-@v.lada_sedan

Video Cine e Vlada Sedan, femeia pentru care Oleksandr Zinchenko nu s-a dus la război, în Ucraina

06.03.2022, 14:13
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Oleksandr Zinchenko (25 de ani), internaționalul ucrainean legitimat la Manchester City, i-a oferit un interviu emoționant legendarului Gary Lineker (61 de ani), acum expert pentru BBC.

Fotbalistul, cu lacrimi în ochi, a spus că doar familia sa l-a împiedicat să nu se ducă în țara natală pentru a lupta cu invazia Rusiei, dictată de Vladimir Putin.

Galerie Foto

Cine e Vlada Sedan, femeia pentru care Zinchenko a ales să nu se ducă la război, în Ucraina

Zinchenko este căsătorit cu Vlada Sedan (25 de ani), reporter sportiv la o televiziune din Ucraina. Cei doi s-au căsătorit în august 2020, la un an după ce Zinchenko a cerut-o pe Vlada de soție în interiorul Stadionului Olimpic din Kiev, stadion cu o capacitate de 70.000 de locuri, în fața unei uriaș buchet de trandafiri roșii în formă de inimă.

Zinchenko a oficializat relația cu Sedan după victoria Ucrainei cu 5-0 împotriva Serbiei, în iunie 2019, după un interviu, când a pupat-o pe obraz pe jurnalistă.

Apoi, și-a îmbrățișat iubita după ce Ucraina a învins Portugalia cu 2-1 în octombrie 2019 și și-a asigurat calificarea la Euro 2020. Cei doi au împreună un copil.

Zinchenko nu riscă nimic pentru familia sa, dar suferă pentru cei care au rămas în luptă.

”E atât de greu, atât de greu. Nu e doar războiul... o să fiu sincer, dacă nu ar fi fiica mea, familia mea, aș fi acolo. Aș fi acolo, pentru că... Așa m-am născut, așa am crescut. Îi știu pe compatrioții mei, mentalitatea lor și toți simt la fel ca mine”, a povestit jucătorul, cu vocea joasă.

Zinchenko: ”Restul lumii nu știe. Oamenii mor de foame”. Fotbalistul a spus de ce nu s-a dus la război, în Ucraina

De când Rusia a invadat Ucraina, pe data de 24 februarie 2022, aproximativ un milion de ucraineni au ieșit în siguranță din țară, în timp ce mulți alții au rămas în continuare să lupte cu forțele oculte.

”După miezul nopții, ora Marii Britanii, cred că era ora 03:00, soția m-a trezit și plângea. Eram șocat. La început nu am înțeles de ce”, a povestit internaționalul ucrainean despre modul în care a aflat că a început invazia.

”Am fost în stare de șoc. Soția mi-a arătat videoclipurile, pozele, tot ce se întâmplă acum în Ucraina și sentimentul acela nici măcar nu ți-l pot exprima.

Nu m-am mai simțit niciodată așa”, a mai spus jucătorul.

Zinchenko este departe de Ucraina, dar este la curent cu tot ce se întâmplă acolo. La un moment dat, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns.

”Plâng în continu, jur că plâng. A trecut deja o săptămână, dar nu mai număr. Chiar şi când conduc mașina la antrenament sau oriunde în oraș, încep să plâng din nimic. Totul se derulează în mintea mea.

Imaginează-ţi că locul în care te-ai născut şi ai crescut dispare. E pustiu acum. Nu pot, e foarte dificil deja să-mi imaginez că ți se întâmplă ție, familiei tale, poporului tău.

Oleksandr Zinchenko: ”Nu-mi pot imagina ce simt”

Nu-mi pot imagina oamenii care sunt acolo acum, și care trebuie să supraviețuiască, nu-mi pot imagina ce simt, sincer. Pentru că știu o mulțime de lucruri pe care probabil restul lumii nu le știe. Am o mulțime de prieteni acolo, mulți oameni din diferite orașe și îmi trimit faptele: oamenii mor de foame acolo!

Oamenii dorm în subsoluri, în bunkere, oriunde. Nu pot trăi o viață normală. 

Sunt atât de mândru pentru că sunt ucrainean şi aşa voi fi pentru tot restul vieţii. Când vezi cum se luptă oamenii pentru vieţile lor, rămâi fără cuvinte. Îi știu pe compatrioții mei, mentalitatea oamenilor din țara mea, preferă să moară, și vor muri, decât să renunţe la luptă”, a spus Zinchenko pentru BBC.

Fotbalistul de la Manchester City a adăugat că doar fiica şi familia sa îl fac să nu părăsească Anglia pentru a ajuta armata ucraineană în lupta împotriva invadatorului de la est.

Etichete: vladimir putin , oleksandr zinchenko , vlada sedan , razboi ucraina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Emmanuel Macron, afirmații îngrijorătoare. Ce ar plănui Vladimir Putin: "Nu am nicio îndoială!"

Starul adversarei României de la EURO, categoric privind războiul din Ucraina. ”M-aş duce să lupt”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă