Antonela Roccuzzo / Foto: Profimedia

Comentariul pe care soția lui Leo Messi i l-a lăsat Shakirei a devenit viral

articol scris de Digi Sport
06.01.2023, 09:43
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Shakira (45 de ani), fosta parteneră a lui Gerard Pique (35 de ani), a transmis un mesaj cu subînțeles, la început de 2023.

Comentariul Antonelei Roccuzzo la postarea Shakirei a devenit viral

Galerie Foto

Artista columbiană a postat un mesaj de Anul Nou, în care s-a referit indirect la despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), venită în urma infidelității fostului fotbalist.

Shakira a reamintit de trădarea fostului său partener, iar Antonela Roccuzzo (34 de ani), soția lui Leo Messi (35 de ani), i-a oferit susținere în secțiunea de comentarii.

Deși, până acum, publicațiile din străinătate nu au scris despre o posibilă relație de prietenie între cele două, soția lui Lionel Messi a postat trei inimioare, în semn de susținere. 

Comentariul sugestiv al Antonelei Roccuzzo a devenit rapid viral: a adunat peste 18.000 de like-uri și a generat peste 200 de comentarii.

Foto: Instagram @shakira

Ruptura dintre Lionel Messi și Gerard Pique, posibilul motiv pentru reacția Antonelei Roccuzzo

Cele două s-au întâlnit la mai multe evenimente în Barcelona, pe vremea când atât Pique, cât și Messi evoluau la formația de pe Camp Nou, însă nu au părut niciodată apropiate.

Între timp, relația dintre Messi și Pique s-a răcit foarte tare, iar acest detaliu ar putea explica reacția soției superstarului lui PSG. 

Mesajul Shakirei la început de 2023

Galerie Foto

La început de 2023, Shakira nu a putut trece peste despărțirea de Gerard Pique, însă aceasta s-a arătat optimistă pentru ceea ce va urma.

Deși rănile noastre continuă să fie deschise în acest nou an, timpul are mâini de chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere.

În fața disprețului, continuă să te prețuiești. Pentru că sunt mai mulți oameni buni decât oameni răi. Oameni mai empatici decât oameni indolenți.

Sunt mai puțini cei care pleacă și mai mulți cei care rămân alături de noi. Lacrimile noastre nu sunt o risipă, ele udă pământul unde se va naște viitorul și ne fac mai umani, astfel încât în ​​mijlocul durerii de inimă să putem continua să iubim”, a scris Shakira, pe Instagram.

Etichete: gerard pique , lionel messi , shakira , antonela roccuzzo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Motivul bizar pentru care Shakira s-a uitat la ”El Clasico”. Nu are nicio legătură cu fotbalul

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”